Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinna gripen för mordförsök i Hallsberg

Följ senaste nytt i Expressen TV.
Foto: Google maps

En kvinna i 35-årsåldern har gripits misstänkt för mordförsök i Hallsberg.
Kvinnan misstänkts ha attackerat en man i 25-årsåldern.

Mannen kontaktade själv polisen på tisdagsmorgonen, och han fördes till sjukhus med vad polisen bedömde var livshotande skärskador.

– Han klarade sig efter omständigheterna väl, men hade han inte fått snabb vård hade det kunnat gå sämre, säger Gabriel Henning, presstalesperson på polisen.

Polisen fick under tisdagsmorgonen ett samtal från en man i 25-årsåldern. Mannen ska ha blivit attackerad och skärskadad på tisdagsmorgonen.

– Det var strax innan klockan sex i morse som den här mannen ringde in och uppgav att han hade skärskador. Han togs omhand av ambulans, och enligt läkare så var det livshotande skador om det inte var så att han kom in och fick vård snabbt, säger Gabriel Henning, presstalesperson på polisen.

Polisen gjorde under morgonen ett tillslag mot lägenheten där det hela ska ha utspelat sig och fann då flera personer på platsen. Kort därefter greps kvinnan i 35-årsåldern.

– Han klarade sig efter omständigheterna väl, men hade han inte fått snabb vård hade det kunnat gå sämre, säger Gabriel Henning, presstalesperson på polisen.

– Han pekar ut en lägenhet där det här ska ha inträffat. Vi åker dit och anträffar ett flertal personer i den här lägenheten, varav en kvinna i 35-årsåldern grips för det här. De övriga personerna kommer höras som vittnen, det är där vi är i nuläget.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.