Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinna fortsätter anklaga Trump för övergrepp

Rachel Crooks berättar än en gång om när Donald Trump kysste henne mot hennes vilja. Foto: MARK LENNIHAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump twittrar om att hennes anklagelser är falska och han undrar varför Washington Post skriver om det.Foto: MANUEL BALCE CENETA / AP TT NYHETSBYRÅN
Kyssen Rachel Crooks berättar om ska ha skett på Trump Tower.Foto: GABE PALMER / ALAMY / GABE PALMER / ALAMY/IBL ALAMY [DOWNLOADED]

Rachel Crooks har länge anklagat Donald Trump för att ha tvingat sig på henne och kysst henne i Trump Tower 2006.

Men fortfarande känner hon att ingen lyssnar på henne.

Nu berättar hon återigen historien om när presidenten ska ha utnyttjat henne, skriver Washington Post.

Hennes Facebooksida svämmar över med hot från nättroll, ändå fortsätter Rachel Crooks att berätta historien från 2006 när hon mötte Donald Trump. 

Den senaste gången hon delade sin berättelse var under en middag med ett dussin kvinnor, som alla var vänner till hennes släkting. Det var en betydligt mer säker miljö än vad Rachel Crooks är van vid att berätta sin historia vid.

 

LÄS MER: Kvinnornas nya offensiv mot Trump

 

"Allt hände på Trump Tower. Jag hade just flyttat till New York , och jag jobbade som sekreterare för ett annat företag i byggnaden. Det var då han tvingade sig själv på mig", berättar hon vid middagen, skriver Washington Post.

Presidenten avfärdar uppgifterna

I ett inlägg på Twitter kommenterar Donald Trump anklagelserna mot honom. Han skriver:

"En kvinna jag inte känner och, såvitt jag vet, aldrig har träffat, är på FÖRSTA SIDAN av fake news Washington Post och säger att jag kysste henne (i två minuter ändå) i lobbyn på Trump Tower för 12 år sedan. Det hände aldrig! Vem skulle göra något sådant på ett offentligt ställe med säkerhetsvakter......"

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/965968309358333952

Bara e stund senare lägger presidenten upp ännu en tweet om fler falska anklagelser. Han frågar även varför ingen skriver om kvinnorna som får betalt för att hitta på historier om honom.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/965971586913374208

Fortsätter berätta historien

Rachel Crooks berättade sin historia för första gången för två år sedan i New York Times. Detta var flera månader innan det amerikanska valet 2016.

Efter att Donald Trump blev vald till president har hon fortsatt att berätta om händelsen på flera olika tillställningar och för lika tidningar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.