Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinna gripen – ska ha försökt döda man

Brottsstatistik 2020 från Brottsförebyggande rådet (Brå)
Här inträffade händelsen.
Foto: Google maps

En kvinna har gripits misstänkt för mordförsök i en bostad i Tranås.

Offret – en man – har misstänkta sårskador.

– Vi vet inte vem han är, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.

Det var tidigt på onsdagsmorgonen som polisen larmades till bostaden i Tranås. En man hade där fått skador och en kvinna är misstänkt för att ha tillfogat dem. 

– Någon typ av vasst föremål kan ha varit inblandat, men det säger jag på grund av skadorna. Vi har inte hittat något föremål som kan h använts, säger Thomas Agnevik. 

Kvinnan är skäligen misstänkt för försök till mord och kommer att förhöras under dagen. Mannen uppges vara i så svårt skick att han i nuläget inte kan förhöras. Det ska enligt uppgift också funnits andra personer i närheten som kan ha sett vad som hänt. 

Den skadade mannen är för polisen okänd.

– Vi vet inte vem det är. Vi har inte anträffat någon ID-handling, säger Thomas Agnevik. 

Varken mannen eller kvinnan bor enligt polisen i bostaden. Hur de känner varandra, eller varför de var i lägenheten, är inledningsvis okänt. 

Larmnummer att ha koll på

Hit kan du vända dig om du behöver slå larm

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.