Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kvinna död efter att sexleken spårat ur

Den sadomasochistiska sexakten spårade ur fullständigt.

En kvinna misstänks ha slagits 123 gånger med en pekpinne och kvävts till döds.

Nu har en 31-årig man från Umeå åtalats misstänkt för att ha orsakat kvinnans död, skriver Västerbottens-Kuriren.

– Jag har en tjej här som är typ helt utslagen, ska mannen ha sagt när han själv larmade SOS.

Det var i slutet av oktober förra året som den 31-årige mannen ringde larmsamtalet.

– Ja, hej. Det är, det är, jag har en tjej här som är typ helt utslagen. Hon ligger på golvet och är helt blå i ansiktet, sa mannen enligt VK.

Kvinnan, som var medvetslös och inte kunde andas, fördes till sjukhus för vård. Men kvinnans liv gick inte att rädda och mannen greps misstänkt för grov misshandel och vållande till annans död. Nu är han åtalad, skriver VK.

Rollspel

Kvinnan som är från Tyskland lärde känna den 31-årige mannen när hon var utbytesstudent i Umeå. I oktober var hon tillbaka i staden för att träffa mannen. Men någonting gick fruktansvärt fel. Åklagaren misstänker att paret har utövat ett sadomasochistiskt rollspel som spårade ur.

Överdos

Den rättsmedicinska undersökningen av kvinnan visade att hon hade fått ta emot minst 123 slag över hela kroppen av ett långsmalt tillhygge. Enligt kammaråklagare Åsa Jonsson var det en gammaldags pekpinne som användes. Men det var inte slagen som dödade kvinnan, utan cirkulations- och andningsuppehåll. Åklagaren misstänker att 31-åringen har stoppat in någonting i kvinnans mun. Hon kan också ha dött av en överdos, enligt åklagaren. Mannen ska ha köpt drogen etylfenidat, som enligt Folkhälsoinstitutet beskrivs som ett substitut till kokain.

Rättegången väntas börja nästa vecka, skriver VK.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!