Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kvinna bet i burgare – och hittade ett människofinger

Senaste nyheterna med Expressen TV
En kvinna hittade ett människofinger i sin hamburgare.
Foto: Colourbox

När Estefany Benitez bet i sin hamburgare kände hon något hårt.

Det visade sig vara ett ruttnande människofinger, skriver Daily Star.

Estefany Benitez köpte nyligen hamburgaren i en snabbmatskedja i staden Santa Cruz i Bolivia. Efter ett par tuggor kände hon vad hon kallade ”något hårt” i munnen. Hon spottade ut det – och stirrade på vad som såg ut att vara ett människofinger. Hon polisanmälde det som hänt – och polisen konstaterade att det mycket riktigt rörde sig om ett ”ruttnande” människofinger.

Hamburgerrestaurangen stängdes medan incidenten utreddes. Det hela visade sig bero på en olycka vid köttfabriken som producerade hamburgaren den föregående veckan.

– En arbetare som hanterade en köttkvarn förlorade två fingrar. Ett finger ser ut att ha hamnat i en hamburgare men vad som hände med det andra fingret är inte känt, säger Bolivias vice kundombudsman Jorge Silva.

Det andra fingret kan ha hamnat i en annan burgare

Jorge Silva utesluter dock inte att även det andra fingret kan ha hamnat i en hamburgare som redan kan ha levererats till en annan av snabbmatskedjans restauranger.

Köttfabriken säger att man på grund av den bisarra olyckan ser över sina säkerhetsrutiner.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.