Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kvinna anmälde våldtäkt inne på nattklubb

En man sitter anhållen misstänkt för våldtäkt inne på en nattklubb under midsommarnatten.

– Kvinnan kunde peka ut en misstänkt som greps och anhölls, säger Jens auf der Heide, regionvakthavande vid polisen i Bergslagen.

Det har varit en stökig natt och mycket att göra för polisen i Bergslagen. Mycket fylla och bråk, flera bränder och anmälda våldtäkter.

Vid 01.36 larmades polisen om att en kvinna blivit våldtagen inne på en nattklubb i Örebro. För en ordningsvakt kunde hon peka ut den man som ska vara skyldig till våldtäkten.

En man sitter anhållen

Regionvakthavande Jens auf der Heide vill inte uppge några närmare omständigheter kring våldtäkten på nattklubben. Men en man i 25-årsåldern greps på platsen har anhållits misstänkt för brottet.

Enligt Nerikes Allehanda anmäldes ytterligare en våldtäkt i Örebro. Under natten fick polisen kontakt med en kvinna som ska ha blivit våldtagen på en adress i Örebros kommun.

Kvinnan har undersökts av kvinnokliniken och en anmälan om våldtäkt har upprättats, skriver tidningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.