Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Vill se Andrew krossad och pank”

Här ignorerar prins Charles frågan om brodern Andrew
”Virginia anser att Andrew borde sitta i fängelse för det han gjort, men i slutändan kan det räcka för henne att se honom krossad och pank”, säger en källa som står Virginia Giuffre nära.
Foto: TNS/ABACA / STELLA PICTURES/TNS/ABACA NEW YORK DAILY NEWS
Prins Andrew uppges försöka få till stånd en förlikning med Virginia Giuffre på motsvarande 120 miljoner kronor.
Foto: VICTORIA JONES / AP TT NYHETSBYRÅN

Virginia Giuffre är fast besluten att ruinera prins Andrew för det han gjort mot henne.

– Virginia anser att Andrew borde sitta i fängelse för det han gjort, men i slutändan kan det räcka för henne att se honom krossad och pank, säger en källa som står Virginia Giuffre nära till Daily Mail.

Virginia Giuffre anklagar prins Andrew för att ha våldtagit henne flera gånger när hon var 17 år. Andrew, som har fråntagits sina kungliga och militära titlar, har nekats av domare att få fallet nedlagt. En källa som står Virginia Giuffre nära säger att Andrew och hans advokater har gjort bort sig rejält under hela den juridiska processen.

– Det är Andrews arrogans som har krossat honom, säger källan till Daily Mail.

”Se honom krossad och pank”

The Sun uppger att prins Andrew, trots att han nekar till våldtäktsanklagelserna, nu försöker få till stånd en förlikning med Virginia Giuffre på motsvarande 120 miljoner kronor.

Källan säger att Virginia Giuffre vill ”ruinera” Andrew.

– Virginia anser att Andrew borde sitta i fängelse för det han gjort, men i slutändan kan det räcka för henne att se honom krossad och pank. Och krossad är han redan. Nu är det en fråga om hur mycket pengar han kommer att erbjuda i en förlikning och hur mycket vi faktiskt kan ruinera honom, säger källan.

En källa vid hovet säger till Daily Mail att Andrew nu fruktar ”total ekonomisk ruin”.

– Det finns en påtaglig risk att detta slutar med att han är utfattig, säger källan.

Prins Andrew kan ställas inför rätta för sexbrott

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.