Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Victoria trotsade regnet i blommig sommarklänning

<p>Kronprinsessan var strålande glad och somrigt klädd i en blommig klänning med krage när hon tog emot gratulationer på Solliden under tisdagen.</p>Foto: Micke Fransson/Tt
Klänningen kommer från Ralph Lauren och finns just nu att köpa för halva priset, 1 848 kronor.Foto: Best of Brands
<p>Den mönstrade klänningen var markerad i midjan med ett smalt skärp. Koftan? Den bar hon även på firandet året innan.</p>Foto: Stella/Stefan Lindblom
<p>Kronprinsessan i den rosa koftan 2014. Då fyllde hon 37 år.</p>Foto: Suvad Mrkonjic
<p>Estelle, Daniel och Silvia var på plats tillsammans med kungen för att fira kronprinsessan.</p>Foto: Stella/Stefan Lindblom
<p>Kronprinsessan bar enkla silverringar i öronen denna dag. Håret var uppsatt i den klassiska knuten.<br></p>Foto: Micke Fransson/Tt
<p>Beiga skinnsandaletter.</p>Foto: Stefan Lindblom
1 / 7

Kronprinsessan Victoria trotsade regnet på Öland i en vackert blommig sommarklänning från Ralph Lauren.

Den nyblivna 38-åringen strålade under Victoriadagen och sin vana trogen återanvände hon sin rosa kofta från förra året.

Väderprognosen inför årets Victoriadag på Öland har varit dyster under hela veckan. Men det hindrade inte Kronprinsessan från att dyka upp och möta folket utanför Sollidens slott.

LÄS MER: Se kronprinsessans härliga stilresa!

Victoria var strålande glad och vägrade att låta regnet vinna då hon dök upp i en blommig sommarklänning med skärp i midjan och en vackert dekorerad krage. Klänningen kommer från Ralph Lauren och finns just nu att köpa för halva priset på Best of Brands för 1 848 kronor. Enligt hemsidan finns klänningen att hitta i butiker i Vällingby (Stockholm), Sickla (Stockholm), på Mobilia (Malmö), Atollen (Jönköping) och Mood Dam (Stockholm).

LÄS MER: Estelle charmade alla med sitt blåa paraply

Exklusivt armband i dansk design

Precis som förra året valde hon en rosa kofta för att hålla borta den värsta kylan. Kronprinsessan matchade sin stil med beiga sandaletter som skiljer sig något från vad hon brukar välja.

Prinsessan Estelle firade med blått paraply

Efter att ha hållit ett kort tal vandrade kronprinsessan ut i publiken för att möta folket med lilla Estelle, klädd i en söt småmönstrad klänning med krage, blå rosett och blått paraply, vid sin sida.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.