Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Victoria släpper på tyglarna – och folk jublar

Kronprinsessan Victoria har för det mesta en stram knut. Men vid utdelningen av Polarpriset valde hon att släppta ut sitt hår. Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Det utsläppta håret fick många att jubla. Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Kronprinsessan Victoria gillar inte att ha utsläppt hår.

För det mesta ser vi henne i en strikt knut – men ibland släpper hon på tyglarna. 

Kronprinsessan Victoria imponerar ofta med sina klädval i eleganta klänningar och blusar som hon på ett skickligt sätt varierar efter det åtagande hon har framför sig.

Men det finns en sak som hon nästan aldrig tummar på: Frisyren.

Älskar sin knutfrisyr 

Hennes kungliga kronprinsesskolleger – Mary av Danmark och Mette-Marit av Norge – föredrar utsläppt hår. Men Victoria älskar sin uppsatta knutfrisyr. Till vardags är det en låg och inbakad knut som gäller.  men när det vankas fest och högtidliga tillfällen brukar hon ha den lite större och fylligare.

 

LÄS MER: Kritiken mot prins Williams Twitter-bild 

 

Det ska mycket till för att hon ska släppa ut sitt bruna hårsvall. Till exempel en Polarprisutdelning! I förra veckan när hon närvarade vid utdelningen av just Polarpriset kom hon i halvt utsläppt hår – vilket fick många att jubla.

"Äntligen" 

"Äntligen släpper hon ut sitt vackra hår", skrev en person på Expressens konto på Instagram, @expressenkungligt.

"Hon borde ha håret utsläppt oftare", skrev en annan.

 

LÄS MER: Revanschen – Victoria vinner dagens stilfajt 

Tycker om svensk design

Victoria hyllas ofta för sin stil och klär sig ofta i svensk design. På prisutdelningen av Polarpriset 2017, då Victoria hade utsläppt hår, klädde sig kronprinsessan i svenskt. Enligt magasinet Elle var Victorias klänning – en grå, enarmad i vad som ser ut som råsiden – designad av svenska modeskaparen Diana Orving. 

Prinsessan Madeleine var klädd i en blommig, tvådelad klänning. Precis som sin syster valde hon svensk design – kvällens klänning var gjord av modeskaparen Ida Sjöstedt.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!