Kronprinsessan Victoria sken som en sol när hon anlände till Karolinska institutet under tisdagseftermiddagen. Foto: Pelle T Nilsson/All over pressKronprinsessan Victoria sken som en sol när hon anlände till Karolinska institutet under tisdagseftermiddagen. Foto: Pelle T Nilsson/All over press

Kronprinsessan Victoria sken som en sol när hon anlände till Karolinska institutet under tisdagseftermiddagen.

 Foto: Pelle T Nilsson/All over press
Victoria bar en mönstrad klänning i rosa toner från Emilio Pucci tillsammans med en matchande rosa kappa och vinröda pumps. Foto: Pelle T Nilsson/All over pressVictoria bar en mönstrad klänning i rosa toner från Emilio Pucci tillsammans med en matchande rosa kappa och vinröda pumps. Foto: Pelle T Nilsson/All over press

Victoria bar en mönstrad klänning i rosa toner från Emilio Pucci tillsammans med en matchande rosa kappa och vinröda pumps.

 Foto: Pelle T Nilsson/All over press
Färgvalet lyste verkligen upp i septemberrusket. För dagen skippade Victoria sin klassiska hårknut och valde att sätta upp håret i en hästsvans. Foto: Pelle T Nilsson/All over pressFärgvalet lyste verkligen upp i septemberrusket. För dagen skippade Victoria sin klassiska hårknut och valde att sätta upp håret i en hästsvans. Foto: Pelle T Nilsson/All over press

Färgvalet lyste verkligen upp i septemberrusket.

För dagen skippade Victoria sin klassiska hårknut och valde att sätta upp håret i en hästsvans.

 Foto: Pelle T Nilsson/All over press
Vinröda mockapumps. Foto: Pelle T Nilsson/All over pressVinröda mockapumps. Foto: Pelle T Nilsson/All over press

Vinröda mockapumps.

 Foto: Pelle T Nilsson/All over press
Favoritväskan från Valentino. Foto: Pelle T Nilsson/All over pressFavoritväskan från Valentino. Foto: Pelle T Nilsson/All over press

Favoritväskan från Valentino.

 Foto: Pelle T Nilsson/All over press
Kronprinsessan. Foto: Pelle T Nilsson/All over pressKronprinsessan. Foto: Pelle T Nilsson/All over press
Kronprinsessan. Foto: Pelle T Nilsson/All over press
Klänningen bar Victoria när hon besökte Kosta glasbruk 2011. Foto: Suvad MrkonjicKlänningen bar Victoria när hon besökte Kosta glasbruk 2011. Foto: Suvad Mrkonjic

Klänningen bar Victoria när hon besökte Kosta glasbruk 2011.

 Foto: Suvad Mrkonjic
Kronprinsessparet på Kosta glasbruk. Foto: Suvad MrkonjicKronprinsessparet på Kosta glasbruk. Foto: Suvad Mrkonjic

Kronprinsessparet på Kosta glasbruk.

 Foto: Suvad Mrkonjic

Victoria lyste upp i höstrusket i rosa lyxklänning

Publicerad

Kronprinsessan Victoria lyste upp i höstrusket när hon anlände till Karolinska institutet under tisdagen.

Victoria var avslappnat klädd i rosamönstrad lyxklänning och matchande kappa.

Hårknutet, som vi vant oss vid att se kronprinsessa i, var utbytt mot en klassisk hästsvans.

Under måndagen såg vi henne i svart från topp till tå.

LÄS MER: Victorias coola look i helsvart.

Under tisdagen satsade kronprinsessan Victoria återigen på en färgstark outfit.

Kronprinsessan närvarar under tisdagseftermiddagen vid European Centre for Disease Prevention and Control's (ECDC) 10-årsjubileum.

I rosamönstrad klänning från det italienska lyxmärket Emilio Pucci, en matchande rosa kappa, vinröda mockapumps och sin svarta nitbeströdda Valentino-väska anlände hon med bil till Karolinska institutet i Solna utanför Stockholm.

Victoria återanvänder

Klänningen har vi sett Victoria bära flera gånger förut. Bland annat när hon och prins Daniel besökte Kosta glasbruk i april 2011.

Väskan har på kort tid seglat upp som en favorit hos Victoria. Den svarta axelremsväskan i kalvskinn från modehuset Valentino är prydd med gnistrande stenar och tuffa nitar och kostar cirka 14 000 kronor.

Kronprinsessan Victorias frisyr

Den senaste tiden har vi ofta sett Victoria med sitt mörka hårsvall i en tvistad hårknut. Denna dag varierade Victoria dock sin frisyr genom att istället sätta upp håret i en hästsvans. Hårsnodden doldes snyggt bakom en bred hårtest.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Kungligt på Facebook. Här får du senaste nytt om kungafamiljen!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag

Kungligt – senaste nytt om kungahusen

Här kan du läsa senaste nytt om de svenska och europeiska kungligheternas tillvaro. Fokus ligger på den svenska kungafamiljen med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia samt småsessorna Estelle och Leonore i spetsen. Men vi bevakar även de andra europeiska kungahusen.