Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Victoria lyste upp i höstrusket i rosa lyxklänning

<p>Kronprinsessan Victoria sken som en sol när hon anlände till Karolinska institutet under tisdagseftermiddagen.</p>Foto: Pelle T Nilsson/All over press
<p>Victoria bar en mönstrad klänning i rosa toner från Emilio Pucci tillsammans med en matchande rosa kappa och vinröda pumps.</p>Foto: Pelle T Nilsson/All over press
<p>Färgvalet lyste verkligen upp i septemberrusket.</p><p>För dagen skippade Victoria sin klassiska hårknut och valde att sätta upp håret i en hästsvans.</p>Foto: Pelle T Nilsson/All over press
<p>Vinröda mockapumps.</p>Foto: Pelle T Nilsson/All over press
<p>Favoritväskan från Valentino.</p>Foto: Pelle T Nilsson/All over press
Kronprinsessan.Foto: Pelle T Nilsson/All over press
<p>Klänningen bar Victoria när hon besökte Kosta glasbruk 2011.</p>Foto: Suvad Mrkonjic
<p>Kronprinsessparet på Kosta glasbruk.</p>Foto: Suvad Mrkonjic
1 / 8

Kronprinsessan Victoria lyste upp i höstrusket när hon anlände till Karolinska institutet under tisdagen.

Victoria var avslappnat klädd i rosamönstrad lyxklänning och matchande kappa.

Hårknutet, som vi vant oss vid att se kronprinsessa i, var utbytt mot en klassisk hästsvans.

Under måndagen såg vi henne i svart från topp till tå.

LÄS MER: Victorias coola look i helsvart.

Under tisdagen satsade kronprinsessan Victoria återigen på en färgstark outfit.

Kronprinsessan närvarar under tisdagseftermiddagen vid European Centre for Disease Prevention and Control's (ECDC) 10-årsjubileum.

I rosamönstrad klänning från det italienska lyxmärket Emilio Pucci, en matchande rosa kappa, vinröda mockapumps och sin svarta nitbeströdda Valentino-väska anlände hon med bil till Karolinska institutet i Solna utanför Stockholm.

Victoria återanvänder

Klänningen har vi sett Victoria bära flera gånger förut. Bland annat när hon och prins Daniel besökte Kosta glasbruk i april 2011.

Väskan har på kort tid seglat upp som en favorit hos Victoria. Den svarta axelremsväskan i kalvskinn från modehuset Valentino är prydd med gnistrande stenar och tuffa nitar och kostar cirka 14 000 kronor.

Kronprinsessan Victorias frisyr

Den senaste tiden har vi ofta sett Victoria med sitt mörka hårsvall i en tvistad hårknut. Denna dag varierade Victoria dock sin frisyr genom att istället sätta upp håret i en hästsvans. Hårsnodden doldes snyggt bakom en bred hårtest.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.