Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vännerna försvarar Meghan: ”Ingen diva”

Nu försvarar Meghans vänner henne, bland annat Oprah Winfrey.
Foto: STEPHEN LOVEKIN/REX / STEPHEN LOVEKIN/REX REX
Meghan dragits med rykten om att hon ska vara svår och jobba med.
Foto: POLARIS/IBL

Meghan har sedan hon klev in i kungafamiljen dragits med rykten som menar att hon ska vara svår att jobba med.

Men nu kliver hertiginnans vänner fram och försvarar henne i ett specialprogram för CBS.

– Det är så frustrerande att man får höra alla dessa historier, men det finns ingen sanning i dem, säger makeup-artisten och nära vännen Daniel Martin i programmet citerar Daily Mail.

Rykten om att Meghan ska vara svår att arbeta med och att hon ska vara en diva har följt efter hertiginnan av Sussex sedan hon blev en del av den brittiska kungafamiljen.

I ett specialprogram för den amerikanska tv-kanalen CBS och försvarar Meghans vänner henne och insisterar på att hon inte alls är en diva.

Programmet leds av Gayle King, som även hon är en nära vän till Meghan och närvarade vid hennes babyshower i New York tidigare i år.

”Förtjänar inte allt negativt”

Enligt Meghans vänner är förtjänar hon inte de negativa rubrikerna i medierna. 

– Det är inte samma person, under åren jag har känt henne, åren jag jobbat med henne, så har hon aldrig betett sig som en diva, säger makeup-artisten Daniel Martin, som är nära vän till hertiginnan, i programmet citerar Daily Mail.

Han fortsätter:

– Jag tror att det är för att jag känner henne så väl och jag vet att hon inte förtjänar allt negativt i pressen.

Skådespelerskan och tillika väninnan Janina Ganvankar berättar även att Meghan undviker att läsa om sig själv i tidningar.

– Hon läser varken det dåliga eller det bra, hon vet att ens liv inte kan baseras på något som står i en rubrik någon annan har skrivit, säger Ganvankar i programmet.

Hyllas av Oprah

Även drottningen av tv, Oprah Winfrey, har hyllat Meghan i ett morgonprogram på CBS, som även det leds av Gayle King, skriver Daily Mail.

Enligt Winfrey är hertiginnan ”inte bara alltid som vi uppfattar henne som människa – graciös och dynamisk i att hålla den positionen – hon har ett väldigt underbart, varmt, givande och älskande hjärta”.

Gayle King flikade in:

– Hon är väldigt snäll. Hon verkar inte påverkas av det negativa som skrivs om henne.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.