Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Unika jobbchansen – hos drottning Elizabeth

Den brittiska kungafamiljen har blivit allt mer aktiva på sociala medier. Foto: JAMES WHATLING / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Här på Buckingham Palace ska den som får tjänsten arbeta.Foto: STELLA PICTURES/AVALON.RED B68
Foto: SPLASHNEWS.COM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

Prins Harry är visserligen tagen men nu finns en öppning in i det brittiska kungahuset. 

Drottning Elizabeth söker nämligen en sociala medier-ansvarig. Förutom att hålla koll på det dagliga flödet ska du också upprätthålla drottningens aktualitet genom att uppdatera Instagram.

En jobbannons väcker lite mer uppmärksamhet än andra. Det är nämligen drottning Elizabeth som söker en sociala medier-ansvarig. 

I annonsen står: ”Den sociala medier-ansvarige för det kungliga hushållet måste kunna hitta nya vägar för att vidhålla drottningens närvaro i allmänhetens ögon och på världsscenen”. 

Den som får tjänsten ska hantera det dagliga flödet på digitala plattformer och sociala medier, samtidigt som personen också spelar en nyckelroll i flera digitala projekt.

Förutom utbildning och erfarenhet inom området ska personen också vara inovativ, kreativ och vara en duktig skribent. Dessutom krävs fotokunskaper och expertis i att designa digitalt content-material. 

Arbetsplatsen är Buckingham Palace i London.

Den brittiska kungafamiljen har miljoner följare på Instagram, Facebook och Twitter. Drottningen själv ska inte vara främmande för att posta på sociala medier. 

Hon gjorde sitt första inlägg på Instagram i mars i år under ett besök på ett museum i London. Till bilderna, som drottningen själv ska ha tagit, har hon dessutom skrivit ett inlägg som hon signerat med ”Elizabeth R”.

https://www.instagram.com/p/ButJtIMnBrV/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.