Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Systern: Meghan rev isär familjen som en tornado

Paret backar från brittiska kungahuset
Samantha Markle.Foto: AXEL ÖBERG
Hertiginnan Meghan och prins Harry.Foto: DPPA/SIPA

Meghan får ny kritik från släkten för beslutet att kliva tillbaka från kungafamiljen med maken Harry.

Först sade pappan Thomas Markle att Meghan och Harry ”förvandlar kungafamiljen till Walmart med en krona på” – och nu kräver halvsystern Samantha Markle att Meghan ska be om ursäkt.

”Min syster rev isär kungafamiljen som en tornado”, skriver Samantha Markle i en kolumn i The Sun.

Samantha Markle har sedan en längre tid ingen kontakt med sin halvsyster Meghan. 

”Jag älskade min syster men jag gillar inte personen hon har blivit. Hon är helt förändrad och väljer rikedom och berömmelse framför familjen”, skriver Samantha Markle i Sun.

Samantha Markle tror inte att paret flyttar till Nordamerika för att få ett lugnare liv.

”Hon tror att hon kan bli en del av världseliten, men det är sjaskigt att använda kungahuset för att nå dit. Meghan var en tv-skådis innan hon gifte sig med Harry och hon skulle inte vara på alla förstasidor utan honom”, skriver hon.

Hon tvivlar på att prinsparet någonsin kommer att bli lyckligt

Samantha Markle anser att Meghan ska be alla inblandade om ursäkt, i synnerhet den brittiska kungafamiljen.

”Hon vet hur mycket det påverkar dem att Harry försvinner, men har inte sagt någonting”, skriver Samantha Markle som tvivlar på att prinsparet någonsin kommer att bli lyckligt.

Halvsystern: ”Du borde skämmas”

Samantha Markle har flera gånger riktat kritik mot Meghan över deras pappa och är enligt Daily Star ”vansinnig” över att hertiginnan fortfarande ignorerar deras gemensamma pappa, Thomas Markle.

– Det som hon gjort mot namnet Markle är vidrigt. Du borde skämmas, sade Samantha Markle till nyhetssajten.

Meghan har inte pratat med sin pappa på flera år. 

”Dina handlingar har krossat mitt hjärta i en miljon bitar”, skrev Meghan i ett öppet brev till fadern i februari förra året sedan Thomas Markle poserat för paparazzi-kameror, trots att han lovat prinsparet att inte ge intervjuer före bröllopet.

”Håller på att förvandla kungafamiljen till Walmart med en krona på”

Thomas Markle skrädde inte med orden när han i helgen kommenterade prinsparets beslut att kliva tillbaka från kungafamiljen. 

– Det här är en av de främsta institutionerna som någonsin har existerat – och de förstör den, säger Thomas Markle om hur Meghans och Harrys agerande påverkar det brittiska kungahuset.

Thomas Markle kallar prinsparets uppförande ”genant” enligt Daily Mail.

– De håller på att förvandla kungafamiljen till Walmart med en krona på, säger Thomas Markle.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.