Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stora oron – Meghan kommer aldrig tillbaka

Prinsparet har tagit ett kliv tillbaka.
Prins Harry deltog på torsdagen i vad som tros vara hans sista kungliga framträdande.Foto: KGC-178 / STELLA PICTURES/KEN GOFF KEN GOFF
Paret med sonen Archie.Foto: TOBY MELVILLE / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Hertiginnan Meghan med en yogamatta i Toronto.Foto: SEAN ONEILL, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES
Parets bostad Frogmore Cottage i Storbritannien.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Drottning Elizaberth.Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Ingen vet om hertiginnan Meghan någonsin tänker återvända till Storbritannien, uppger källor vid kungahuset enligt brittiska Express.

Anledningen är att hon och prins Harry har fattat det uppseendeväckande beslutet att göra sig av med en del av personalstyrkan vid parets bostad Frogmore Cottage.

Den brittiska tidningen Express skriver att parets beslut är ”sensationellt” och att stämningen på Buckingham Palace är panikartad.

Enligt Daily Mail är draget det slutgiltiga beviset på att prinsen och hertiginnan planerar att flytta till Kanada permanent.

Inom kungahuset spekuleras det nu att hertiginnan Meghan aldrig kommer återvända till Storbritannien ”på riktigt”.

En källa säger till tidningen Express: 

– Utifrån allt som beslutats mellan det privata kontoret och de brittiska och kanadensiska regeringarna den här veckan tror ingen att hertiginnan kommer att återvända till Storbritannien på riktigt. 

Efter parets beslut om att ta ett stort steg tillbaka i kungliga roller har oron växt sig stark i kungahuset. Drottningen ska inte ha varit informerad om beslutet, utan fått veta det genom medierna. Enligt källor till Daily Mail blev hon ledsen och besviken. 

Drottningen kallade snabbt till krismöte med familjen. Mötet hölls för att få mer information om vad detta skulle komma att innebära för familjen och för att diskutera framtiden. 

Väntas tjäna miljarder

Frogmore Cottage är ett anrikt residens i kungliga Windsor och tjänar som prinsparets bostad. De två heltidsanställda som får sluta – en husföreståndare och en städare – får nu andra uppdrag inom det brittiska kungahuset.

Andra anställda, som arbetar vid prinsparets residens när behov finns, har blivit meddelade att deras tjänster inte längre behövs.

Nu spår PR-experter att prinsparet kan bli världens rikaste kändispar – med tillgångar på miljarder dollar inom ett decennium, rapporterar Daily Mail.

Kändisskapet gör att Harry och Meghan bland annat kan ta enormt mycket betalt bara för att delta i olika evenemang, särskilt om de behåller sina kungliga titlar.

Enligt experter har paret även goda möjligheter att bli ambassadörer för internationella företag som Google eller Apple, vilket hade kunnat generera motsvarande hundratals miljoner i årliga inkomster.

Stora ilskan efter prinsparets besked:

Paret backar från brittiska kungahuset.

Benjamin, 22: Mamma och syster anslöt till IS

Berättar om uppväxten – och svågern Michael Skråmo

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.