Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stödet till Tim – från oväntat kungligt håll

Tim Vesterberg har förlovat sig med Flora Ogilvy
Svenska Louise, som gift sig med den malaysiske kronprinsen.Foto: Courtesy of Kelantan Palace
Svenske Tim Vesterberg, 26, är på väg att gifta in sig i brittiska kungafamiljen efter att ha förlovat sig med Flora Ogilvy.Foto: Privat / Instagram

Svenska Tim Vesterberg har förlovat sig in i brittiska kungahuset. 

Strax efter beskedet kom en hälsning från ett oväntat håll – svenska Louise, som gift sig med den malaysiske kronprinsen.

Den nyaste medlemmen i brittiska kungafamiljen i år har hittills varit prins Harry och hertiginnan Meghans son Archie – tills nu. 

På torsdagen offentliggjordes att svenska Tim Vesterberg förlovat sig in i kungahuset. På Instagram gav Flora Ogilvy beskedet att svensken friat till henne och att de ska gifta sig. Ogilvy är barnbarn till prinsessan Alexandra, som är drottning Elisabeths kusin. 

Hälsningen från Malaysia

Genast började lyckönskningarna strömma in till paret – och en av dem stack ut:

”Stort grattis, all the best från Malaysia och Sverige”.

Kommentaren kommer nämligen från svenska Louise Johansson som minst sagt har upplevt sin beskärda del av kungliga bröllop: i april i år gifte hon sig med Malaysias kronprins. Det var med pompa och ståt som hon och prins Tengku Muhammad Faiz Petra lovade varandra trohet under ceremonin i Kotu Bahru i Malaysia. 

https://www.instagram.com/p/B4zJscnA-1r/

Nyheten om bröllopet slog ner som en kunglig bomb, då paret varit mycket diskreta med sitt förhållande tidigare. Efter bröllopet har Louise varit desto öppnare med sitt nya liv i offentligheten och delar ofta med sig av bilder från offentliga uppdrag på sin Instagram. 

Tidigare hockeytalang

Tim Vesterberg är däremot inte helt okänd – dock från helt andra sammanhang. Han var tidigare en lovande hockeytalang som spelade i U17-VM för några år sedan. Från Nacka värvades han sedan till Modo, och han landade till slut i Djurgården innan han slutade på grund av studier. 

Sedan dess har han varit ute ur offentligheten – tills nu.