Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spice Girls kan sjunga på kungliga bröllopet

Foto: / EPA
Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

För alla nostalgiker och rojalister kommer här ett glädjande besked. Forna Spice Girls-stjärnan Mel B avslöjade nyligen i en intervju att alla fem gruppmedlemmar är bjudna på prins Harrys och Meghan Markles bröllop i maj – och hon antyder även att gruppen kommer att uppträda, skriver TMZ.

Det är i en intervju i tv-programmet ”The Real” som den forna Spice Girls-stjärnan Mel B avslöjar de hemliga detaljerna om sin medverkan på prins Harrys och Meghan Markles bröllop den 19 maj. Först berättar hon att alla medlemmar i Spice Girls står på gästlistan, men verkar snabbt ångra att hon delat med sig av uppgifterna.

–Varför är jag så ärlig? Frågar hon sig i intervjun.

Mel B får sedan en direkt fråga om gruppen ska uppträda. Uppenbart obekväm försöker hon leende prata sig ur frågan och börjar bläddra i papper framför sig, vilket programledarna tolkar som ett positivt svar. Jubel utbryter i studion medan Mel B försöker släta över sitt dåliga pokeransikte.

– Jag kommer att få sparken, låt oss sluta prata om det. Låt oss låtsas att jag inte sa något, säger Mel B.


LÄS MER: Spice Girls visar upp första bilden


Spice Girls planerar återförening

Spice Girls bildades 1994 och bestod av Geri Halliwell, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Victoria Beckham och Emma Bunton. Gruppen fick sitt stora genomslag med låten ´”Wannabe” 1996 och splittrades senare 2000. 

Expressen har tidigare rapporterat om att den populära 90-talsgruppen kan återförenas. Victoria Beckham ska enligt uppgift ha varit emot en återförening, men under intervjun ska Mel B ha bekräftat att alla fem ska ha skrivit på kontraktet med producenten Simon Fuller. 

Gruppens fans kan därför troligen se fram emot konserter i Storbritannien och USA i slutet av sommaren.


LÄS MER: Spice Girls kan återförenas – med Victoria Beckham

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.