Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Snyggt Victoria! Färgmatchad i minsta detalj

<p>Kronprinsessan Victoria lämnar presidentpalatset i Bogota i Colombia. Klädd i sin vackra Séraphine-klänning och matchande kappa från samma märke.</p>
<p>Kronprinsessan var färgmatchad från topp till tå och bar till och med en matchande sten i sitt långa halsband.</p>Foto: Getty Images Latam
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria i Bogota.Foto: Getty Images Latam
<p>Kronprinsessans halsband kommer från Sophie by Sophie och kallas "Key Neclace". Det vackra hänget med en ametist kommer från samma märke.<br></p>Foto: Getty Images Latam
<p>Key necklace från Sophie by Sophie, guldpläterat silver. Halsbandet är en del av märkets kommande vår/sommarkollektion och kostar 1800 kronor.</p>
<p>Kuvertväska i ljuslila och...</p>Foto: Getty Images Latam
<p>Till och med i kronprinsessans örhängen fanns en sten i lila. Snyggt!</p>Foto: Getty Images Latam
<p>Skorna? I lila såklart.</p>Foto: Getty Images Latam
1 / 8

Kronprinsessan Victoria satsar på färg i oktober.

Under besöket i Bogota var hon återigen klädd i sin purpurfärgade Séraphine-klänning.

Matchad med färgstarka höga pumps och nytt nyckelprytt halsband.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel avrundar under fredagen sin rundresa i Sydamerika. Efter besök i Lima och Cartagena anlände kronprinsessparet till Bogota under torsdagen.

Kronprinsessan i sin favoritklänning från Séraphine

Här valde Victoria att återanvända sin specialsydda purpurfärgade klänning som hon bar på prins Nicolas dop den 11 oktober. Klänningen, liksom den matchande kappan, kommer från brittiska Séraphine. Kronprinsessan passade också på att klä sig i samma matchande pumps som hon använde vid dopet.

Läs också: Kronprinsessan i knallrött succéplagg

Victoria i nytt långt halsband

Nytt var däremot kronprinsessans långa halsband som hon bar under rundvandringen i Bogota. Halsbandet är en del i svenska Sophie by Sophies kommande vår/sommarkollektion "Diversity" och heter Key Necklace. Det är gjort i guldpläterat silver och längst ner hänger en nyckel. Vår stilsäkra och färgkoordinerad tronarvinge hade dessutom givit halsbandet lite extra färg genom att addera ett hänge i form av en lila sten i halsbandet. Hänget kommer också från Sophie by Sophie och den lila stenen är en ametist.

Victoria har under många år valt smycken från just Sophie by Sophie och har så klart redan koll på kommande kollektioner.

Läs mer: Victoria i babyblå spets

Kronprinsessans färgstarka val

Purpurfärgen och lila nyanser var alltså genomgående i kronprinsessans look och plockades även upp i hennes ljuslila kuvertväska och i några av stenarna i de vackra örhängena.

Prins Daniel hade för dagen valt sin dubbelknäppta marinblå kostym med stora slag och bar till den en slips i nästan samma nyans som kostymen.

Efter besöket i Colombia återvänder kronprinsessparet till Sverige och dottern prinsessan Estelle som tillbringat veckan hos farmor och farfar. Och nu får familjen lite höstlov tillsammans då nästa officiella uppdrag för kronprinsessan och prins Daniel är först den 2 november.

Läs också: Kronprinsessan matchar havstemat

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.