Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Smällen mot Beatrice – Meghan dissar bröllopet

Paret har nått en överenskommelse med drottning Elizabeth.
Den 31 mars blir Prins Harry och Meghan av med sina kungliga titlar.Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Prinsessan Beatrice med sin fästman Edoardo Mapelli Mozzi.Foto: PPE/SIPA/SHUTTERSTOCK
Prinsessan Beatrice ska ha blivit ”vansinnig” av alla turer kring bröllopet.Foto: JOCR / BACKGRID UK TT NYHETSBYRÅN
Prinsessan Beatrice med sin fästman Edoardo Mapelli Mozzi.Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency
Meghan.Foto: MISC / Copyright © 2019 BACKGRID, Inc.

Prinsessan Beatrice har tvingats skjuta upp sitt stundande bröllop flera gånger – på grund av skandalerna i kungahuset.

Nu när festen äntligen blir av kommer nästa smäll:

Vänner avslöjar att hertiginnan Meghan kan nonchalera bröllopet helt.

Prinsessan Beatrice, 31, har varit förlovad med Edoardo Mapelli Mozzi, 36, sedan 29 september 2019. Och hon har sedan dess försökt planera ett bröllop – samtidigt som kungahuset har skakats av flera stora skandaler.

Först tvingades prinsessan Beatrice skjuta upp bröllopet när det kom fram att hennes pappa, prins Andrew, hade kopplingar till den nu avlidne miljardären och sexbrottsanklagade Jeffrey Epstein. Prinsen anklagades även själv för att 2001 ha tvingat den då 17-åriga Virginia Giuffre till sex.

Sen kom nästa smäll: Hertiginnan Meghan och prins Harry meddelade att de skulle lämna sina kungliga uppdrag. Och än en gång fick prinsessan Beatrice skjuta på sina bröllopsplaner, för kungafamiljens skull.

Beatrice blev enligt uppgifter ”vansinnig” över att hon tvingades vänta med bröllopet gång på gång.

Källa: De anser sig vara större

I maj väntas prinsessan Beatrice äntligen få sin Edoardo Mapelli Mozzi – men nu kommer nya uppgifter om att Meghan kanske dissar festen.

– Självklart kommer Harry och Meghan bli bjudna (på bröllopet) men det är upp till dem om de väljer att närvara eller inte, säger en vän till Daily Star och fortsätter:

– Problemet med Harry och Meghan är att de anser sig vara större än kungahuset. Det är synd att det har blivit så här.

En del av förklaringen till dissen kan vara att relationen mellan Beatrices familj och Meghan och Harry länge varit spänd. Enligt Daily Star var Sarah ”Fergie” Ferguson, prins Andrews exfru, inte välkommen till Meghans bröllopsmottagning – något som ska ha irriterat döttrarna, prinsessorna Beatrice och Eugenie.

Meghans passning till prinsessorna

Meghan passade dessutom på att stjäla showen på prinsessan Eugenies bröllop, när hon och Harry gick ut med att Meghan var gravid.

I samband med drottning Elizabeths stränga dom mot Meghan och Harry, att de inte längre får titulera sig som kungliga, gjorde paret uttalanden som av många sågs som direkt antydan att prinsessorna Beatrice och Eugenie fått specialbehandling av farmor drottningen.

– Det är ganska tydligt att de menar mindre kungligheter som prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie – vilket är en konstig jämförelse från två personer som tidigare hävdat att de ensamma moderniserat monarkin, har en källa med insyn i kungahuset tidigare sagt till The Mirror.

Harry och Meghan får en ”övergångsperiod”:

På måndagen höll drottning Elizabeth i ett krismöte med kungafamiljen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.