Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så vill Harry och Meghan bo – tittar på lyxvilla i USA

Karin Lennmor om kungligheternas val: ”Det var rena bombnedslaget”
Prins Harry och Meghan ska enligt uppgifter fundera på att köpa den här villan i Malibu, Kalifornien.Foto: CLTN / BACKGRID US / TT / BACKGRID US TT NYHETSBYRÅN
Hertigparet lämnar det brittiska kungahuset den 31 mars.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Villan har en prislapp på sju miljoner dollar – drygt 68,6 miljoner svenska kronor.Foto: CLTN / BACKGRID US / TT / BACKGRID US TT NYHETSBYRÅN
Villan har fem sovrum, en stor swimmingpool och en tennisbana.Foto: CLTN / BACKGRID US / TT / BACKGRID US TT NYHETSBYRÅN
Meghan, hertiginnan av Sussex, är uppvuxen i Los Angeles.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK

Meghan och prins Harry är seriösa med sina planer på en bas i Kalifornien – och har börjat titta på hus, enligt uppgifter till The Sun. 

Ett potentiellt köp är en jättevilla med både pool och tennisbana i attraktiva Malibu utanför Los Angeles.

Villan, som har en prislapp på sju miljoner dollar – drygt 68,6 miljoner svenska kronor

Skulle du vilja bo i USA?

Att Meghan och prins Harry ser ett hus i Los Angeles i deras framtid är inte helt otippat, då hertiginnan växte upp på Kaliforniens kust.

Hennes mamma Doria Ragland, som jobbar som yogalärare, bor kvar i staden och de två står varandra nära.

Jättevillan som pekas ut som ett potentiellt hem för familjen Windsor-Mountbatten ligger knappt 4,5 mil från området där Doria bor.

Tennisbana och kändisgrannar

Enligt The Sun funderar prins Harry och Meghan, hertiginnan av Sussex, på att köpa en fastighet som tidigare ägts av Baywatch-stjärnan David Charvet och hans fru Brooke Burke.

Den ligger inte långt från den vackra stranden i Malibu, dock skyddad av höga säkerhetsgrindar.

Villan har fem sovrum, en stor swimmingpool och en tennisbana.

Om paret flyttar in i villan blir de grannar med bland andra Mel Gibson, Robert Downey Jr och Caitlyn Jenner.

Slutspurten för paret

När hertigparet offentliggjorde att de planerade att lämna det brittiska kungahuset i ett Instagraminlägg i januari skrev de att de planerar att pendla mellan Nordamerika och Storbritannien.

Sedan dess har de bott i en 132-miljoners villa på Vancouver Island, British Columbia, i Kanada, som paret har fått låna på obestämd tid.

Meghan och prins Harry gör sina sista uppgifter å drottning Elizabeths vägnar de kommande veckorna, innan de slutar som ”seniora kungligheter” den 31 mars.

Nya reglerna för Meghan och prins Harry:

Så blir det för hertigparet efter den 31 mars

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.