Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så klädde sig gästerna på prinsessan Eugenies kungliga bröllop

Även om det var sensommarvärme fick gästerna hålla hårt i sina accessoarer när de anlände till bröllopet i Windsor mellan prinsessan Eugenie och kärleken Jack Brooksbank. 

Blåsten var nämligen ute efter både hatt och flor. 

Så här bra klädde sig gästerna.

Foto: AVALON.RED B68

Artisten Pixie Geldof

Det är visserligen kul med någon som vågar gå hårt ut med färg, men den här klänningen kändes både utan form och lite förvirrande med alla draperade och plisserade detaljer huller om buller. Skorna, som mest liknar Barbies 90-talssandaler, var heller ingen höjare. 

Foto: AVALON.RED B68

Chelsey Davy

Chelsy, som tidigare varit tillsammans med prins Harry, dök också upp som gäst på bröllopet. Här tillsammans med en vän klädd i duvblått. Chelsey Davy hade färgmatchat från topp till tå. Den marina färgen klär henne och den stora blomman i hatten lättar upp den strikta känslan – precis som de större fickorna över bröstet. Snyggt spetsmönster! 

Foto: AVALON.RED B68

Karoline Copping

Det är inte så ofta man ser någon våga gå på mönster fullt ut på ett bröllop av det här kungliga slaget. Copping låter verkligen tranorna breda ut sig över tyget och den lilla volangen i kjolen och på ärmarna gör den mindre vardaglig. Väldigt snyggt med den högra kragen och hatten som fångar upp den mörka tonen i klänningen. 

Holly Candy

Foto: AVALON.RED B68

Skådisen Holly Candy, som är mest känd som Holly Valance, levde upp till sitt riktiga efternamn och valde en sockervaddsrosa klänning strösslad med glitter och med rak klassisk urringning. Till och med de rosa skinnhandskarna var prydda med små rosetter. Sött, men lite för sött. 

Naomi Campbell

Foto: AVALON.RED B68

Supermodellen är van vid att vara extravagant, men det är först svårt att bestämma sig för om det kanske blev för mycket med den här ombrefärgade boleron prydd med fjädrar, och klänningen i tyngre, grövre material. När ögat har vant sig blir dock hela stilen en trevlig lite vass och modig helhet som verkligen sticker ut. Och titta bara på den fantastiska hatten!

Emma Louise Connolly

Foto: AVALON.RED B68

Att bära rött på bröllop är inte längre lika tabu, och flera gäster och närstående till brittiska brudpar har de senaste åren lättat på den gamla föråldrade moderegeln. Modellen Connolly gick all in och den här vackra klänningen, som flörtar med 80-talet med stora knappar och skärp i midjan, var ett vackert inslag bland gästerna. Det löst utsläppta håret passade väldigt fint till den blomsterkransliknande huvudbonaden. 

Cara Delevingne

Foto: GARETH FULLER / AP TT NYHETSBYRÅN

Supermodellen Cara Delevingne var extra cool som skippade den traditionella långklänningen och tog på sig både byxa, väst och hög hatt som hon såg ut att njuta av i den hårda vinden.