Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så kidnappade de Chris till svensexan

Prins Daniel och prins Carl Philip överraskade i förmiddags sin blivande svåger.

När Chris O'Neill trodde att han skulle på ett möte vid Stockholms slott blev han i båt transporterad ut i Stockholms skärgård, enligt Expressens uppgifter.

Ombord fanns också svenska vännerna Robert Von Horn och Jacob Cronstedt och på vägen ut till Sandhamn serverades champagne till prinsessan Madeleines blivande make.

Chris O'Neill fick i dag sin svenska svensexa.

Han hade, enligt uppgift till Expressen, planerat ett möte med prins Daniel vid Stockholms slott, men det var i själva verket bara en stor överraskning.

I stället för ett möte fördes Chris O'Neill ner till Strandvägen och på en båt. Där ombord väntade flera av hans svenska vänner - bland andra Robert von Horn och Jacob Cronstedt. Från början var det inte planerat att prins Carl Philip skulle kunna vara med på svensexan, men efter att ha ändrat sitt schema i sista stund fanns även han nu ombord, enligt uppgifter till Expressen.

Chris O'Neills andra svensexa

Prins Daniel, som i sällskap med Robert von Horn hade varit huvudansvarig för planeringen, ville visa sin blivande svåger Sverige och skärgården. Från början fanns det, enligt uppgift till Expressen, en plan att åka till Italien till en av prins Daniels vänners stora sommarhus, men bristen på att få ihop allas scheman satte stopp för de planerna.

Svensexan i går var Chris O'Neills andra på kort tid. Redan i torsdags förra veckan blev prinsessan Madeleines blivande make överraskad av sina amerikanska vänner som förde i väg honom på tre dagar till Italien.

Prinsessan Madeleine har hela tiden varit inblandad i planerna på Chris O'Neills svensexa och hon har varit lugn i tanken med att det är prins Daniel som har haft ett huvudansvar ihop med Robert von Horn.

Efter en två timmar lång båttur i dag kom Chris och hans sällskap fram till Sandhamn och Seglarhotellet, rapporterade Aftonbladet under tisdagskvällen. Under stort hemlighetsmakeri hade ett bord bokats för svensexan.

Prinsessan Madeleine kvar i Stockholm

Planen var från början att stanna över natten ute i Sandhamn.

Prins Carl Philip närvarade under tisdagskvällen vid World Veterans Federation-tillställningen vid Fotografiska museet i Stockholm.

Samtidigt som svensexan pågick i går var prinsessan Madeleine kvar inne i centrala Stockholm. Hon åt en långlunch på trendiga restaurangen Nybrogatan 38 med bästa väninnorna Emma Pernald och Louise Cronstedt. De satt avslappnat vid ett av borden på uteserveringen och prinsessan Madeleine hade på sig ett par solglasögon av märket Ray-Ban.

Hovets informationschef Bertil Ternert:

– Jag känner inte till några detaljer och har inte tagit reda på det. Men uppgifterna är att det är någon av de kungliga som är ute i Sandhamn. Jag har ingen kunskap om i vilket syfte annat än att det är privat.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!