Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så hyllas prinsessan Sofia av favoritdesignern: ”Imponerad”

Den svenska kungafamiljen har många medlemmar att hålla reda på, här går vi igenom deras släktträd.
Designern Valerie Afalo har postat en bild av sig själv och prinsessan Sofia på Instagram.
Sofia bar en Ida Sjöstedt-klänning – och hyllas av designern själv.
”Tar kvällsskiftet med Anders”, skriver Gry Forssell på Instagram.
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip gifte sig 13 juni 2015.Foto: OLLE SPORRONG
Prinsessan Sofia.Foto: MATTIAS HELLSTRÖM / SPA

Vilken modesessa!

På sin Project Playground-middag bar prinsessan Sofia en Ida Sjöstedt-klänning – nu hyllas hon av sin favoritdesigner.

”Jag är så imponerad”, skriver Ida Sjöstedt på Instagram.

Nu kommer några inblickar inifrån Project Playgrounds och prinsessan Sofias årliga välgörenhetsmiddag som ägde rum innan helgen. 

Modedesignern Ida Sjöstedt har lagt upp en bild på sitt Instagramkonto där hon visar en bild av prinsessan Sofia, klädd i en Lula-klänning. Den svarta kreationen är romantisk och har utskurna blommor framtill. 

Sofia har en mycket speciell relation till Ida Sjöstedt, då det var hon som designade prinsessans magiska brudklänning 2015. 

Till bilden på Sofia i den nya, svarta klänningen skriver Ida Sjöstedt att hon är imponerad av det prinsessan gör med sin välgörenhetsorganisation.

”Jag är så imponerad av vad de gör, inte bara i Sydafrika. Det värmer personligen mitt hjärta att se vad de gör även på lokal nivå här i Sverige. Vi kan dagligen läsa om problemen i våra förorter, det är minst lika viktigt att uppmärksamma och visa uppskattning till de som lägger ner själ och hjärta i att hjälpa unga människor.”

Sofia kalasade med Valerie Aflalo

Designern Valerie Aflalo, vars kläder ofta bärs av både Sofia och kronprinsessan Victoria, har delat en Instagram-bild av sig själv och prinsessan Sofia, och tackar för en ”fantastisk kväll”.

I år hölls den årliga välgörenhetsmiddagen på Hotell Skeppsholmen i Stockholm. Programledarna och TV4-profilerna Gry Forssell och Anders Öfvergård var konferencierer, och gästerna bjöds bland annat på musik av artisten Molly Pettersson Hammar. 

”Tar kvällskiftet med Anders”, berättade Gry Forssell i sociala medier.

Sångaren Fredrik Benedict Nybladh och pianisten Jonas Gideon fick äran att avsluta hela kvällen med en hyllning till Ted Gärdestad och Project Playground.

Project Playground grundades 2010 av prinsessan Sofia och Frida Vesterberg. Till en början engagerade de sig i projekt i Sydafrika. Under 2017 fick Project Playground i Sverige tillgång till en egen lokal i Hallonbergen i Sundbyberg, Stockholm, där unga bland annat erbjuds möjlighet till fritidsaktiviteter.

https://www.instagram.com/p/B4-fmoqpLD9/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/B4-NgctlOxb/https://www.instagram.com/p/B43Rp3-hdgg/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.