Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så förbereder sig Meghan för det ”vita och klassiska” bröllopet

Den 19 maj gifter sig prins Harry med Meghan Markle. Foto: / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan har gjort hemliga besök hos en yogastudio, skriver E News. Foto: KGC-178STARMAXINC.COM / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS

Vårens stora kungliga bröllop kommer allt närmare och planeringen är i full gång. 

För den blivande bruden själv, Meghan Markle, har nedräkningen startat. 

Med en nyttig kost och regelbundna träningspass förbereder hon sig för den stora dagen. 

I november tillkännagavs förlovningen – och nu är det bara några få månader kvar tills bröllopet står mellan prins Harry och den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle. Den 19 maj gifter de sig i St. George’s Chapel på Windsor Castle och förberedelserna är i full gång. 

Enligt Daily Mail planerar prinsparet ett "vitt och klassiskt" bröllop – men med plats för överraskningar. Exakt vad det kommer blir för överraskningar står dock inte helt klart. 

– Det kommer fortfarande att bli ett kungligt bröllop – bara inte ett traditionellt, säger en källa till Daily Mail. 

Paret tillkännagav sin förlovning i november. Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Enligt tidningen vill Harry servera liknande mat som sin far gjorde, prins Charles – enligt ett "Storbritanniens bästa"-tema. Men tidningens källa uppger att hen inte skulle bli överraskad om menyn också kommer återspegla lite av Meghans Los Angeles-arv. 

Meghan Markle yogar inför bröllopet 

Men det är inte bara de praktiska detaljerna som ska planeras – Meghan Markle själv villa känna sig förberedd inför att världens blickar vänds mot henne och prinsen.

Enligt E News har hon alltid prioriterat att hålla sig i form – både för sin fysiska hälsa och för hennes välmående. Meghan Markle har förut varit en flitig joggare, men med det nya säkerhetsläget som kommer med att vara blivande hertiginna är det inte lika enkelt att snöra på sig skorna och ta sig ut. I stället tycker hon om att titta på och träna till träningsvideor i hemmet. 

Hon klämmer också in regelbundna yoga- och pilatespass. Meghan har gjort hemliga besök hos en yogastudio med speciell belysning som ska hjälpa till att förbättra humöret under regniga och gråa dagar, skriver E News. 

Enligt sajten är Meghan mycket matintresserad och tycker om att förbereda fräscha måltider som chiapudding, näringsrika fritatas, grönsaker och fisk. Ägaren till Meghans favoritcafé säger till E News att Meghan gärna ökar sitt intag av frukt och grönsaker i stressiga tider – allt för att samla energi. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!