Den 19 maj gifter sig prins Harry med Meghan Markle. Foto: / AP TT NYHETSBYRÅNDen 19 maj gifter sig prins Harry med Meghan Markle. Foto: / AP TT NYHETSBYRÅN
Den 19 maj gifter sig prins Harry med Meghan Markle.  Foto: / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan har gjort hemliga besök hos en yogastudio, skriver E News. Foto: KGC-178STARMAXINC.COM / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESSMeghan har gjort hemliga besök hos en yogastudio, skriver E News. Foto: KGC-178STARMAXINC.COM / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Meghan har gjort hemliga besök hos en yogastudio, skriver E News.  Foto: KGC-178STARMAXINC.COM / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS

Så förbereder sig Meghan för det ”vita och klassiska” bröllopet

Publicerad

Vårens stora kungliga bröllop kommer allt närmare och planeringen är i full gång. 

För den blivande bruden själv, Meghan Markle, har nedräkningen startat. 

Med en nyttig kost och regelbundna träningspass förbereder hon sig för den stora dagen. 

I november tillkännagavs förlovningen – och nu är det bara några få månader kvar tills bröllopet står mellan prins Harry och den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle. Den 19 maj gifter de sig i St. George’s Chapel på Windsor Castle och förberedelserna är i full gång. 

Enligt Daily Mail planerar prinsparet ett "vitt och klassiskt" bröllop – men med plats för överraskningar. Exakt vad det kommer blir för överraskningar står dock inte helt klart. 

– Det kommer fortfarande att bli ett kungligt bröllop – bara inte ett traditionellt, säger en källa till Daily Mail. 

Paret tillkännagav sin förlovning i november. Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Enligt tidningen vill Harry servera liknande mat som sin far gjorde, prins Charles – enligt ett "Storbritanniens bästa"-tema. Men tidningens källa uppger att hen inte skulle bli överraskad om menyn också kommer återspegla lite av Meghans Los Angeles-arv. 

Meghan Markle yogar inför bröllopet 

Men det är inte bara de praktiska detaljerna som ska planeras – Meghan Markle själv villa känna sig förberedd inför att världens blickar vänds mot henne och prinsen.

Enligt E News har hon alltid prioriterat att hålla sig i form – både för sin fysiska hälsa och för hennes välmående. Meghan Markle har förut varit en flitig joggare, men med det nya säkerhetsläget som kommer med att vara blivande hertiginna är det inte lika enkelt att snöra på sig skorna och ta sig ut. I stället tycker hon om att titta på och träna till träningsvideor i hemmet. 

Hon klämmer också in regelbundna yoga- och pilatespass. Meghan har gjort hemliga besök hos en yogastudio med speciell belysning som ska hjälpa till att förbättra humöret under regniga och gråa dagar, skriver E News. 

Enligt sajten är Meghan mycket matintresserad och tycker om att förbereda fräscha måltider som chiapudding, näringsrika fritatas, grönsaker och fisk. Ägaren till Meghans favoritcafé säger till E News att Meghan gärna ökar sitt intag av frukt och grönsaker i stressiga tider – allt för att samla energi. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Kungligt på Facebook. Här får du senaste nytt om kungafamiljen!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag

Kungligt – senaste nytt om kungahusen

Här kan du läsa senaste nytt om de svenska och europeiska kungligheternas tillvaro. Fokus ligger på den svenska kungafamiljen med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia samt småsessorna Estelle och Leonore i spetsen. Men vi bevakar även de andra europeiska kungahusen.