Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så enkelt kan du sno Meghans smarta knep

Meghan gillar att bära designerkläder från topp till tå.Foto: STEPHEN LOCK / I-IMAGES / POLARIS IMAGES
Kate, hertiginna av Cambridge och Meghan, hertiginna av Sussex. Foto: MEGA / IBL BILDBYRÅ / TT NYHETSBYRÅN
Foto: TRIP FUCHS/NATIONAL GEOGRAPHIC / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Designerkläder från topp till tå av samma designer. 

Även skor och övriga accessoarer ska vara av samma designer. 

Det är Meghans stilknep. 

Ingen av de brittiska hertiginnorna Meghan eller Kate är ovana vid att bära dyra designerskläder. Men det verkar finnas en skillnad i hur de stylar sina kläder, skriver Daily Mail.  

Medan Kate, hertiginna av Cambridge, gillar att mixa olika märken syns Meghan, hertiginna av Sussex, ofta bära outfits med kläder från en och samma designer. Även skor och accessoarer är av samma designermärke, skriver Daily Mail. 

Under ett offentligt framträdande under veckan sågs Meghan bära en helvit outfit bestående av en vit klänning med tryck av kedjor, vit kappa, hatt och väska. Allt designat av Victoria Beckham. En outfit som kostar närmare 9 000 pund vilket motsvarar runt 120 000 svenska kronor. 

Meghan i helvit outfit från Victoria Beckham. Foto: KGC-375 / STELLA PICTURES
Meghan i helvit outfit från Victoria Beckham. Foto: NILS JORGENSEN / I-IMAGES / POLARIS IMAGES
Meghan i helvit outfit från Victoria Beckham. Foto: STEPHEN LOCK / I-IMAGES / POLARIS IMAGES

Drottningen har samma knep

Under en nyligen besök i Marocko sågs Meghan ena dagen bära en full outfit från Valentino. En röd klänning med en ljusrosa väska till i samma märke. Andra dagen sågs hon i en beige kaftan- liknande klänning från Dior med skor och väska också från Dior. 

Även brittiska drottningen Elizabeth bär ibland en och samma designer. ”Drottningen bär ofta en klänning från ett märke och en hatt från ett annat, men ibland bär hon en hel outfit från samma designer.” säger etikettexperten William Hanson till Daily Mail. 

”Det finns ingen etikett för vad en kunglig person kan bära eller inte bära när det kommer till designers” säger han till Daily Mail. 

Meghan i röd klänning och väska från Valentino. Foto: SPLASHNEWS.COM / IBL BILDBYRÅ / TT NYHETSBYRÅN
Meghan i röd klänning och väska från Valentino. Foto: MEGA / IBL BILDBYRÅ / TT NYHETSBYRÅN
Meghan i beige klänning från Dior.Foto: POOL / I-IMAGES / POLARIS IMAGES
Meghan i beige klänning från Dior.Foto: MEGA / IBL BILDBYRÅ / TT NYHETSBYRÅN

Beror på att hon inte shoppar själv 

Meghans val att bära en och samma designer från topp till tå kan bero på hennes bästa vän och stylist Jessica Mulroney, enligt kändisstylisten Lucas Armitage. 

”En stylist får skickat bilder till sig från designers på hur deras kläder ser ut tillsammans. Det är kanske därför vi ser henne ta hela stilar från ett märke i stället för att mixa och matcha olika märken som Kate” säger han till Daily Mail. 

”Att Kate blandar olika märken kan helt enkelt bero på att hon shoppar till sig själv, i stället för att en stylist gör det åt henne” säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.