Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsparets vinterhälsning med barnen i snöyran

”Stockholm när det är som bäst”, skriver prinsparet på Instagram.
Foto: Instagram/Prinsparet
Sofia och Carl Philip i december.
Foto: ALBERT NIEBOER / ACTION PRESS STELLA PICTURES

När snön vräker ner över Stockholm skickar prins Carl Philip och prinsessan Sofia en vinterhälsning genom sitt Instagramkonto ”Prinsparet”.

"Stockholm när det är som bäst", skriver prinsparet.

Under söndagseftermiddagen publicerade prins Carl Philip, 39, och prinsessan Sofia, 34, en bild på sitt gemensamma Instagramkonto "Prinsparet". På bilden syns prins Carl Philip gåendes med prins Alexander, 2, i sin hand och lilla prins Gabriel, 1, som åker i pulka bakom.

https://www.instagram.com/p/Bta4KmdBLg0/?utm_source=ig_web_copy_link

Prinsparet hade en lugnare julledighet och början på det nya året. I onsdags, den 30 januari, hade prins Carl Philip sitt  första officiella uppdraget för året då prinsen närvarade vid Bocuse d'Or, ett av världens mest prestigefyllda gastronomiska mästerskap i Lyon, Frankrike.

Januari lugn månad för kungafamiljen

Januari brukar vara en lugnare månad för kungafamiljen. 

– Generellt så jobbar kungafamiljen rätt intensivt fram till slutet av december. Sedan är det julledighet och återhämtningstid. Sedan är det mycket planeringsarbete och program som ska läggas. Så det är mycket internt arbete under januari månad som inte läggs upp i kalendern, sa hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare till Expressen.  

Efter nyår åkte hela familjen på semester till Florida i USA och njöt av den 25-gradiga värmen.

I fredags besökte prinsessan Sofia Barnens rätt i samhället, Bris, i Stockholm vilket var prinsessans första officiella uppdrag för året.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.