Prinsparets hemlighet – om Meghans mamma

Meghan och prins Harry har i hemlighet tillbingrat tid med Meghans mamma, skriver Harpers Bazaar.
Foto: STEVE PARSONS / AP TT NYHETSBYRÅN

Meghan tvingades lämna sitt hemland när hon gifte sig med brittiske prins Harry.

Vid bröllopet i våras visade hon och hennes mamma hur nära de står och mamman kunde inte hålla tillbaka tårarna under vigseln.

Nu visar det sig att mamman tillbringat tid med dottern och svärsonen – i hemlighet, skriver Harpers Bazaar.

När brittiske prins Harry gifte sig med sin hustru Meghan i maj kunde brudens mamma – Doria Ragland – inte hålla tårarna tillbaka. Under den drygt en timme långa ceremonin satt hon och kämpade för att hålla kinderna torra, i Sankt Georges kapell i Windsor.

Meghan, som är amerikanska, uppges ha en väldigt nära relation med sin mamma. Natten innan bröllopet ska Meghan och Doria Ragland ha bott tillsammans på Cliveden House Hotel, och de har ofta synts på yogaklasser tillsammans.

Meghans mamma, Doria Ragland på bröllopet.
Foto: BBC / STELLA PICTURES FERRARI PRESS AGENCY

”Hon är väldigt lojal”

I augusti kom uppgifter om att mamman och dottern inte orkar vara ifrån varandra längre – och att mamman planerar att lämna Los Angeles för London. Daily Express har rapporterat att Doria Ragland sagt upp sig från jobbet som socialarbetare för att flytta till Europa någon gång under våren 2019.

– Hon har inte bott i sitt hus på ett tag nu. Hon har bara varit på besök då och då, och när hon är där har hon haft en säkerhetsvakt med sig, sa en källa till Daily Express i somras.

– Hon är väldigt lojal mot Meghan och skulle aldrig svika henne.


Prins Harry och Meghan Markle under parets bröllop i maj i år.
Foto: MATT DUNHAM / AP TT NYHETSBYRÅN

”Stöttepelare” för Meghan

Men den kommande flytten räcker inte för Doria Ragland. Omid Scobie, hovkommentator hos ABC News, Harpers Bazaar och ”Good morning America”, uppger att Doria Ragland varit på besök hos Meghan och prinsen i sommar – i hemlighet.

”Hertiginnan Meghans mamma Doria Ragland var hos prins Harry och sin dotter för ett utökat besök vid deras hem i Oxfordshire i sommar”, skriver Scobie via Twitter.

”Doria sägs ha en nära relation med Harry och fortsätter vara en stöttepelare för Meghan”.

https://twitter.com/scobie/status/1038099968874242052

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.