Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Prinsparets dyra boende – på karibiska lyxön

Tronföljden och kungafamiljen – här är brittiska kungahuset
Foto: IMP FEATURES / STELLA PICTURES IMP FEATURES
Foto: IMP FEATURES / STELLA PICTURES IMP FEATURES

I två veckor har prins William och Kate njutit av semestern på den karibiska ön Mustique. 

En semester som kostade drygt 27 000 pund i veckan, i bara boendekostnader, skriver Daily Mail

För två veckor sen reste hertigen och hertiginnan av Cambridge till en av världens mest exklusiva öar. 

På den karibiska ön Mustique bodde de på den nybyggda och exklusiva Villa Antillerna, som kostade uppåt 27 000 pund i veckan, och totalt 56000 för två veckor, skriver Daily Mail.  

Villan ligger i Endeavor Hills i Mustique, som är en del av Saint Vincent och Grenadinerna. Där Williams mormor – drottning Elizabeth – är den regerande monarken.

Barnen är totalt förälskade i sängarna

Kate och William åkte till den idylliska ön tillsammans med sina tre barn och Kates föräldrar.

Utöver att njuta av sol och bad, stannande de kvar på ön för att fira prins Georges sjätte födelsedag med Kates föräldrar Mike och Carole. Men redan under tisdagen var familjen tillbaka i Storbritannien, skriver Daily Mail

Villan är en av de nyaste på den karibiska ön, och har varit en favorit bland kungligheter i flera år. Utöver en mäktig pool tillkommer en butler, fem sovrum och fantastisk havsutsikt.

”Barnen kan be om vad de vill”

En vän till paret berättade för The Sun att villan är den nyaste villan på ön och helt perfekt för en familj, rapporterar Daily Mail.    

”Barnen som varit där förut är totalt förälskade i våningssängarna och de barnvänliga faciliteterna. Eftersom villan är bemannad med personal hela tiden, kan de be om vad de vill och när de vill”, skriver vännen. 

Men det var inte bara barnen som njöt av faciliteterna. De vuxna bjöds på diverse signaturrätter av kockarna på den exklusiva uteserveringen.

Bara de rikaste har råd att bo på ön

Den idylliska ön lockar många resenärer, men det är bara de med den absolut största plånboken som har möjlighet att stanna. Vilket är perfekt för kungligheter och kändisar. 

Kate och William har bland annat tillbringat tiden på ön genom att spela tennis och snorkla. Förra året festade de även på öns mest exklusiva bar, skriver Daily Mail.