Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsparets barnfria kärleksmiddag

På fredagskvällen ägnade prins Carl Philip och prinsessan Sofia en barnfri afton åt att umgås med goda vänner.
Foto: Alex Ljungdahl / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Prins Carl Philip vinkar hej då till vännerna.
Foto: Alex Ljungdahl / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN

Här tar prinsparet farväl av sina vänner med varma kramar.

Vid midnatt lämnade prins Carl Philip och prinsessan Sofia restaurangen Teatergrillen i Stockholm efter en barnfri kärleksmiddag.

På fredagskvällen ägnade prins Carl Philip och prinsessan Sofia en barnfri afton åt att umgås med goda vänner.

De nyblivna föräldrarna - prins Alexander föddes den 19 april förra året - anlände till kändistäta Teatergrillen vid Stureplan i centrala Stockholm.

Fredagskvällen var välbesökt på Teatergrillen och prins Carl Philip och prinsessan Sofia stod tätt tillsammans och pratade glatt med både personalen och andra kroggäster i champagnebaren före middagen, som de åt tillsammans med två andra par.

De lämnade restaurangen vid midnatt då de vinkade och kramade sina vänner farväl. Prinsessan Sofia bar stora silvriga örhängen tillsammans med en rosa mindre handväska. De färgstarka accessoarerna låg i kontrast mot en svart elegant jacka med pälsdetaljer. Prins Carl Philip klädde sig för dagen i en mer funktionell och nedtonad stil.


LÄS MER: Madeleine i stor intervju: Chris får oförtjänt mycket kritik


Tillsammans gick prinsparet, hand i hand, förbi Dramaten mot Hovstallet.
Foto: Alex Ljungdahl / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN

Lämnade hand i hand

Efter att ha tagit farväl lämnade prinsparet själva krogen. Tillsammans gick de, hand i hand, förbi Dramaten mot Hovstallet.

Närmaste programpunkt framöver för prins Carl Philip är på tisdag då det hålls företräde för Helena Storm, Sveriges generalkonsul i Hongkong. Senare nästa vecka, på torsdagen, reser prinsen tillsammans med kungen till Göteborg i samband med Kanadas statsbesök till Sverige.

Nästa vecka är också händelserik för andra delar av kungafamiljen. Den 20 februari fyller prinsessan Leonore tre och på torsdag blir det nytt födelsedagskalas när storkusinen prinsessan Estelle blir fem år gammal.


LÄS MER: Prinsessan Sofia om hatet: Som att gå in i en vägg

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.