Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessornas avslöjande om Prins Harrys barndom

Dottern Lilibet Diana Mountbatten-Windsor föddes en fredag förmiddag
Prins Harry ansågs vara familjens lustigkurre under hans uppväxt berättar hans kusiner Beatrice och Eugenie.
Foto: STELLA PICTURES/IMP / STELLA PICTURES/IMP IMP

Prins Harry ska under nästa år släppa en självbiografi. Nu berättar hans kusiner, prinsessorna Beatrice och Eugenie att Harry ansågs vara kungafamiljens lustigkurre under deras uppväxt.

Prins Harry ska i slutet av 2022 ge ut en självbiografi. Boken ska bli den ”definitiva redogörelsen” och prinsen har lovat att ärligt reflektera över misstagen och lärdomarna från sitt dryga 36 åriga liv.

Han kommer inte be det brittiska kungahuset om godkännande för innehållet i boken. Och en redan anspänd relation till familjen har blivit ännu mer spänd då familjen är rädda för att boken kan skada monarkin.

Prinsessorna stöttar Harry

Men några som stöttar prins Harry i beslutet att släppa en självbiografi är prinsessorna Eugenie och Beatrice, tillika Harrys kusiner.

The Mirror skriver att Harrys röst och åsikter sällan ansågs vara viktiga inom kungafamiljen under hans uppväxt och de tror att boken kan ge honom upprättelse att uttrycka sig som han vill.

Systrarna menar att Harry ofta sågs som familjens lustigkurre och att ingen tog honom på allvar när han lade åsikter om allvarliga saker.

Relationen mellan prinsessorna och Harry beskrivs som bra och för bara ett tag sedan sa Eugenie:

– Jag vill inte ge råd till Harry och Meghan förutom att jag vill att de ska vara lyckliga.

Här är bildbeviset på att prins Harry minns fel

Hävdade i Oprah-intervjun att han ”inte fick cykla som barn”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.