Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessans vänner är oroliga efter skandalen

Prinsessan Beatrice ska ha gråtit i flera dagar efter den här intervjun.
Prinsessan Beatrice med prins Andrew i april.Foto: TIM ROOKE / REX/IBL
Prinsessan Beatrice med fästmannen Edoardo Mapelli Mozzi.Foto: STELLA PICTURES/AVALON

Familj och vänner är oroade för brittiska prinsessan Beatrice, uppger en källa för brittiska ET.

Anledningen stavas prins Andrew – vars skandal har skämt ut familjen och riskerar att överskugga dotterns kommande bröllop, enligt källan.

Under hösten har det stormat rejält kring brittiske prins Andrew. Detta efter att han dragits in i härvan kring Jeffrey Epstein, som anklagades för omfattande sexuella övergrepp innan han tog livet av sig i slutet av sommaren.

Virginia Roberts menar att hon är ett av Jeffrey Epsteins offer, och påstår också att prins Andrew hade sex med henne flera gånger när hon var 17 år. 

Efter anklagelserna om samröre med Jeffrey Epstein har prins Andrew lämnat alla sina kungliga uppdrag.

Jeffrey Epstein: Det här har hänt

• I augusti offentliggjorde en amerikansk domstol över 2 000 dokument med anklagelser om påstådda övergrepp på minderåriga flickor som ska ha begåtts av Jeffrey Epstein.

• Han riskerade 45 år i fängelse och hängde sig i sin häktescell den 10 augusti.

Familjens oro för prinsessan Beatrice

Prins Andrews dotter, prinsessan Beatrice, har tagit hårt på uppmärksamheten kring pappan – och enligt en källa till brittiska ET är hennes omgivning nu oroad för henne.

I september meddelade Beatrice att hon ska gifta sig med den stenrika byggherren Edoardo Mapelli Mozzi, 34. De kärleksfulla nyheterna överskuggades dock snabbt av mörkare rubriker om pappans vänskap till Jeffrey Epstein.

Källan uppger att familjen är ”mycket besviken på situationen” och att prins Andrew har ”skämt ut dem”.

– Alla är oroade för Bea. Stackars Bea. Hon förtjänar att ha det bröllopet hon drömmer om, men allmänheten är helt galen, säger källan och syftar enligt tidningen på skandalen kring prins Andrew.

Grät i flera dagar – efter intervjun

Tidigare under hösten bemötte prins Andrew anklagelserna i BBC-programmet ”Newsnight”. Intervjun blev rejält utskälld, och prinsessan Beatrice ska ha blivit förkrossad och gråtit i flera dagar för att hon inte gjorde mer för att stoppa pappans medverkan.

Brittiska medier har rapporterat om att den negativa publiciteten till råga på allt även kommer försvåra för prinsessan Beatrice och systern Eugenies arbetsuppgifter som prinsessor.

Allt du behöver veta om Jeffrey Epstein:

Epstein hängde sig i sin cell den 10 augusti.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.