Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessans nya regim – inför den stora dagen

Prins Harry och Meghan förlorar titeln ”ers kungliga höghet”.
Prinsessan Beatrice av Storbritannien, 31, gifter sig med sin Edoardo ”Edo” Mapelli Mozzi, 36, i maj. Foto: CHRISTOPHE PETIT TESSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Paret förlovade sig i september förra året.Foto: JOCR / BACKGRID UK TT NYHETSBYRÅN
Det råder het debatt kring vilken designer prinsessan har valt inför den stora dagen. Här syns hon på prins William och hertiginnan Kates mottagning.Foto: KEN GOFF PHOTOS / STELLA PICTURES

Prinsessan Beatrice av Storbritannien gifter sig med sin ”Edo” i slutet på maj.

Med tre månader kvar till bröllopet förbereder sig nu den 31-åriga prinsessan för att vara i toppform på den stora dagen.

Det är en strikt diet och en alldeles speciell typ av barre-pilates som gäller för Beatrice.

Prinsessan Beatrice går på ”strikt diet” inför sitt bröllop med Edoardo ”Edo” Mapelli Mozzi, 36.

Enligt Mail on Sunday är hon redan sex månader in i sin ”regim”, som innehåller en hel del ”färskpressad grön juice som ser ut som vattnet från en damm”.

Prinsessan följer även ett träningsschema där hon tar klasser i ”Paola's Body Barre”.

Träningsformen uppfanns av London-baserade Paola Di Lanzo, och är en blandning av pilates, barre, och yoga, där vissa klasser – de som Mail on Sunday rapporterar ska föredras av prinsessan – också innehåller element av högintensiv intervallträning.

Fick äntligen ett datum

Planeringen inför prinsessan Beatrices stora dag har skett i en rejäl uppförsbacke, med pappa Andrews Jeffrey Epstein-skandal tätt följd av Harry och Meghans ”Megxit”.

Det tog därför lång tid innan datum och plats kunde spikas för ceremonin och bröllopsfesten.

Den 29 maj står bröllopet till slut, i The Chapel Royal på St James’s Palace i London, där flera historiska kungliga bröllop hållits genom tiderna.

Drottning Victoria gifte sig där med sin prins Albert, och även drottning Elizabeths farfar Kung George V och drottning Mary.

Efter ceremonin står drottning Elizabeth själv värd för festen, i trädgården på Buckingham Palace.

Se kändisarna som kom på Meghan och Harrys bröllop:

Hollywood och brittisk aristokrati för två år sedan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.