Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessan Sofias hemliga kärlekssignal på bröllopet

Hela kungafamiljen var på plats vid bröllopet mellan Louise Gottlieb och Gustav Thott i Hölo kyrka utanför Stockholm. På bilden syns prinsessan Sofia och prins Carl Philip, samt kronprinsessan Victoria och prins Daniel.Foto: (C) PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES

Under lördagen gästade prinsessan Sofia med resten av kungafamiljen bröllopet mellan "Lussan" Gottlieb, 36, och Gustav Thott, 40.

Och hon gjorde det med ordentliga kärlekskliv. 

Skorna som Sofia bar är väldigt lika, om inte samma, som hon hade på sitt och Carl Philips bröllop.

Under lördagen samlades gräddan av Stockholmssocieteten i Trosa när Louise ”Lussan” Gottlieb, 36, och Gustav Thott, 40, skulle gifta sig. 

”Lussan” är prinsessan Madeleines bästa vän och var en av tärnorna på bröllopet. Med henne följde resten av kungafamiljen till det glamourösa bröllopet – och det med stil. 

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel samt prins Carl Philip och prinsessan Sofia kom samtidigt till kyrkan strax före vigselns start. 

Men det är en detalj som sticker ut lite extra ur kvartetten. 

Skorna som Sofia bär är snarlika – om inte samma – de hon bar på bröllopet med prins Carl Philip för snart tre år sedan. Skoparet är av märket Charlotte Olympia och kännetecknas av sin höga platå längst fram, som dessutom är hjärtformad.

Foto: SÖREN ANDERSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

 

LÄS ÄVEN: Maddes överraskning för ”Lussan” inför bröllopet 

 

Kan tolkas som fin signal till ”Lussan”

Enligt Expressens modeexpert Magda Omerspahic kan skovalet tolkas som en fin kärlekssignal till brudparet.

– Den 13 juni är det tre år sedan Sofia och Carl Philip gifte sig och detta kan vara en hint om en hemlig kärlekssignal mellan de två. Eller så läser vi in för mycket – men visst är det något speciellt med att återigen bära något från sitt eget bröllop, det händer trots allt inte så ofta, säger hon och fortsätter: 

– Skorna är med all säkerhet ett kärt minne för Sofia och därför passar de in i även detta sammanhang. Kan man dessutom hitta fler tillfällen att använda sina bröllopsskor är det en bonus.

 

LÄS ÄVEN: Klädbetyg: De gjorde succé på ”Lussans” bröllop 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.