Fyra välklädda kungligheter på Victoriadagen. Men det var två av dem som stack ut lite extra. Foto: Sven LindwallFyra välklädda kungligheter på Victoriadagen. Men det var två av dem som stack ut lite extra. Foto: Sven Lindwall

Fyra välklädda kungligheter på Victoriadagen. Men det var två av dem som stack ut lite extra.

 Foto: Sven Lindwall
KRONPRINSESSAN VICTORIA Emma: "Klänningen är fin och koftan likaså men överlag blir den här looken alltför gullig för Victoria. Man kan välja en söt sommarklänning och samtidigt se modern och chic ut. Men här gör kragen, frisyren och sättet hon knäppt koftan på att stilen blir lite väl präktig ". Foto: /All Over PressKRONPRINSESSAN VICTORIA Emma: "Klänningen är fin och koftan likaså men överlag blir den här looken alltför gullig för Victoria. Man kan välja en söt sommarklänning och samtidigt se modern och chic ut. Men här gör kragen, frisyren och sättet hon knäppt koftan på att stilen blir lite väl präktig ". Foto: /All Over Press

KRONPRINSESSAN VICTORIA

Emma: "Klänningen är fin och koftan likaså men överlag blir den här looken alltför gullig för Victoria. Man kan välja en söt sommarklänning och samtidigt se modern och chic ut. Men här gör kragen, frisyren och sättet hon knäppt koftan på att stilen blir lite väl präktig".

 Foto: /All Over Press
PRINSESSAN SOFIA Emma: "Svart och vitt är en klassisk färgkombination som är svår att misslyckas med. Sofia gör det extra bra genom att välja detaljer som ger stilen det lilla extra. Toppen är vackert dekorerad och kjolen pryds av skira ränder. Båda har dessutom perfekt passform. Det kallas fingertoppskänsla!" Foto: Sven LindwallPRINSESSAN SOFIA Emma: "Svart och vitt är en klassisk färgkombination som är svår att misslyckas med. Sofia gör det extra bra genom att välja detaljer som ger stilen det lilla extra. Toppen är vackert dekorerad och kjolen pryds av skira ränder. Båda har dessutom perfekt passform. Det kallas fingertoppskänsla!" Foto: Sven Lindwall

PRINSESSAN SOFIA
Emma: "Svart och vitt är en klassisk färgkombination som är svår att misslyckas med. Sofia gör det extra bra genom att välja detaljer som ger stilen det lilla extra. Toppen är vackert dekorerad och kjolen pryds av skira ränder. Båda har dessutom perfekt passform. Det kallas fingertoppskänsla!"

 Foto: Sven Lindwall
DROTTNING SILVIA Emma: "Silvia har finslipat stilen på sistone och här visar hon återigen att hon är en expert på att klä sig både elegant och modernt. Den vita snäva dräkten har perfekt passform och toppas på bästa sätt med en snygg scarf i halsen. Hon ser helt enkelt superchic ut". Foto: Jonas Ekstroemer / Epa / TtDROTTNING SILVIA Emma: "Silvia har finslipat stilen på sistone och här visar hon återigen att hon är en expert på att klä sig både elegant och modernt. Den vita snäva dräkten har perfekt passform och toppas på bästa sätt med en snygg scarf i halsen. Hon ser helt enkelt superchic ut". Foto: Jonas Ekstroemer / Epa / Tt

DROTTNING SILVIA

Emma: "Silvia har finslipat stilen på sistone och här visar hon återigen att hon är en expert på att klä sig både elegant och modernt. Den vita snäva dräkten har perfekt passform och toppas på bästa sätt med en snygg scarf i halsen. Hon ser helt enkelt superchic ut".

 Foto: Jonas Ekstroemer / Epa / Tt
PRINSESSAN MADELEINE Emma: "Madeleines plagg är snygga var för sig men som helhet får hon inte mer än godkänt i betyg. Den utsmyckade dunjackan och de mönstrade byxorna funkar inte riktigt ihop. Det hade varit snyggare med exempelvis en klassisk vit kavaj till". Foto: Sven LindwallPRINSESSAN MADELEINE Emma: "Madeleines plagg är snygga var för sig men som helhet får hon inte mer än godkänt i betyg. Den utsmyckade dunjackan och de mönstrade byxorna funkar inte riktigt ihop. Det hade varit snyggare med exempelvis en klassisk vit kavaj till". Foto: Sven Lindwall

PRINSESSAN MADELEINE

Emma: "Madeleines plagg är snygga var för sig men som helhet får hon inte mer än godkänt i betyg. Den utsmyckade dunjackan och de mönstrade byxorna funkar inte riktigt ihop. Det hade varit snyggare med exempelvis en klassisk vit kavaj till".


 Foto: Sven Lindwall
PRINSESSAN ESTELLE Emma: "Estelle ser som vanligt ut som en solstråle! I en söt mönstrad sommarklänning och ljus kofta har hon fått en ljuvlig sommarstil. Hon matchar med ett halsband som ser ut att vara hennes egen design och det är naturligtvis den perfekta accessoaren". Foto: Stefan LindblomPRINSESSAN ESTELLE Emma: "Estelle ser som vanligt ut som en solstråle! I en söt mönstrad sommarklänning och ljus kofta har hon fått en ljuvlig sommarstil. Hon matchar med ett halsband som ser ut att vara hennes egen design och det är naturligtvis den perfekta accessoaren". Foto: Stefan Lindblom

PRINSESSAN ESTELLE

Emma: "Estelle ser som vanligt ut som en solstråle! I en söt mönstrad sommarklänning och ljus kofta har hon fått en ljuvlig sommarstil. Hon matchar med ett halsband som ser ut att vara hennes egen design och det är naturligtvis den perfekta accessoaren".

 Foto: Stefan Lindblom

Prinsessan Sofia stal showen på Victorias födelsedag

Publicerad

Prinsessan Sofia fick till en riktig fullträff under sitt första officiella framträdande som prinsessa.

Allt om Modes Emma Danielsson delar ut getingbetyg.

Så här bra klädde sig kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och drottning Silvia.

Prinsessan Sofia gjorde sitt första offentliga framträdande som prinsessa på Victoriadagen på Borgholms IP under tisdagskvällen.

Klädd i stilrent svart och vitt kammade hon hem höga betyg från Allt om Modes Emma Danielsson:

– Sofia gör det extra bra genom att välja detaljer som ger stilen det lilla extra.

Även prinsessan Madeleine gjorde comeback efter en tid borta från offentligheten. För en månad sedan blev hon mamma till prins Nicolas.

Men prinsessan Madeleine lyckas inte få till en snygg helhet denna gång.

– Den utsmyckade dunjackan och de mönstrade byxorna funkar inte riktigt ihop, säger Emma Danielsson.

Kronprinsessan huvudperson på sin födelsedag

Kronprinsessan Victoria var strålande födelsedagsfin i en blommig klänning med krage från Ralph Lauren.

– Klänningen är fin och koftan likaså men överlag blir den här looken alltför gullig för Victoria, säger Emma Danielsson som däremot gillade drottning Silvias vita look från eftermiddagens firande på Solliden.

– Här visar hon återigen att hon är en expert på att klä sig både elegant och modernt.

Prinsessan Estelle charmade med paraply

Det var också en annan sessa som var i fokus denna dag.

LÄS MER: Estelle charmade alla med sitt blåa paraply!

– Estelle ser som vanligt ut som en solstråle! I en söt mönstrad sommarklänning och ljus kofta har hon fått en ljuvlig sommarstil. Hon matchar med ett halsband som ser ut att vara hennes egen design och det är naturligtvis den perfekta accessoaren, säger Allt om Modes Emma Danielsson.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Kungligt på Facebook. Här får du senaste nytt om kungafamiljen!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag

Kungligt – senaste nytt om kungahusen

Här kan du läsa senaste nytt om de svenska och europeiska kungligheternas tillvaro. Fokus ligger på den svenska kungafamiljen med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia samt småsessorna Estelle och Leonore i spetsen. Men vi bevakar även de andra europeiska kungahusen.