Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessan Sofia gillar sina nya puderrosa klackar

<p>Prinsessan Sofia i blått och håret i fin mittbena när utställningen "The Lilian Look" invigdes på kungliga slottet den 29 augusti.<br></p>Foto: David Sica
<p>Kungligt blått. Prinsessan Sofia i blå klänning och puderrosa pumps från Kurt Geiger. Drottning Silvia matchade sin blå klänning med nudefärgade skor och prins Carl Philip valde blå slips till sin kostym i grått.</p>Foto: Simon Hastegård
<p>Den vida halsringningen på klänningen exponerade Sofias tatuering i nacken.</p>Foto: David Sica
<p>Sofias snygga pumps kommer från KG Kurt Geiger och kostar cirka 1300 kronor.</p>Foto: David Sica
<p>Sofia matchade sin blå klänning med en svart quiltad kuvertväska.</p>Foto: David Sica
<p>Prinsessan Sofia och prins carl Philip ästade Örnsköldsvik på lördagen för ett välgörenhetsevent på Folketspark. Sofia var klädd i sin grå Reiss-klänning och matchade den med utsläppt hår, sina puderrosa Kurt Geiger-klackar och en clutch från...</p>Foto: Patrick Trägårdh
<p>House of Dagmar. Givetvis bar Sofia sitt gröna Project Playground-armband på denna fest till förmån för Project Playground.</p>Foto: Patrick Trägårdh
1 / 7

Prinsessan Sofia har hittat ett par nya favoritklackar.

Det är ett par pumps med 10 centimeter hög klack.

Svart på insidan och puderrosa på utsidan.

En blivande klassiker i prinsessans garderob skulle vi tro.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har haft en hektisk vecka.

Efter sitt tvådagarsbesök i Värmland invigde prinsparet utställningen "The Lilian Look" i sällskap med drottning Silvia. På Kungliga slottet finns nu ett 30-tal plagg som prinsessan Lilian bar under 30 år av kunglig representation. Utställningen invigdes 29 augusti, dagen innan prinsessan Lilian skulle firat sin 100-årsdag.

Läs också: Här är prinsessan Sofias snygga Värmlandsgarderob

Prinsessan Sofia i 10 centimeter höga klackar

Och vad passade väl bättre än att klä sig i kungligt blått denna dag? Prinsessan Sofia hade valt en båtringad klänning i 50-talssnitt i mörkblått. Den matchade prinsessan med en svart quiltad kuvertväska och ett par nudefärgade, näst intill puderrosa pumps. De snygga skorna, med 10 centimeter hög klack, kommer från KG Kurt Geiger och modellen heter Bailey. De kostar 99 pund, cirka 1300 kronor.

 

Läs också: Sofia väljer svenska eko-klackar

 

Även drottningen var klädd i blått medan prins Carl Philip adderade blått till sin grå kostym genom valet av en blå slips.

Prinsessan Sofia i Örnsköldsvik

På lördagen hade prinsparet rest till prins Nicolas hertigdöme Ångermanland för att medverka vid ett välgörenhetsevent i Örnsköldsvik Project Playgrounds regi.

Här valde prinsessan Sofia att återanvända en favoritklänning i repris. Sofia var nämligen klädd i sin grå, figurnära Reiss-klänning. Den bar hon första gången på det officiella porträttet som nyförlovad med prins Carl Philip 2014.

Sofia valde kuvertväska från svenska Dagmar

Till klänningen valde Sofia återigen sina puderrosa Kurt Geiger-pumps och toppade sin look med en kuvertväska från svenska Dagmar. Modell heter Wash Bag och finns i svart och vitt och kostar 895 kronor.

Se hela Sofias outfit här!

 

Läs också: Kronprinsessan Victoria i supersnygg klänning från Dagmar

 

Den här veckan får prinsparet vila från officiella uppdrag. Den 8 september är däremot Sofia på jobbet igen då hon gästar Global Child Forum i Pretoria i Sydafrika.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.