STADSTUR. Prinsessan Madeleine och hennes väninna ute på promenad i trediga träningsoutfits. Foto: Xposurephotos.Com / XPOSUREPHOTOS.COM LN1STADSTUR. Prinsessan Madeleine och hennes väninna ute på promenad i trediga träningsoutfits. Foto: Xposurephotos.Com / XPOSUREPHOTOS.COM LN1
STADSTUR. Prinsessan Madeleine och hennes väninna ute på promenad i trediga träningsoutfits. Foto: Xposurephotos.Com / XPOSUREPHOTOS.COM LN1
Madeleine kramades och gick på promenad. Foto: Xposurephotos.Com / XPOSUREPHOTOS.COM LN1Madeleine kramades och gick på promenad. Foto: Xposurephotos.Com / XPOSUREPHOTOS.COM LN1
Madeleine kramades och gick på promenad. Foto: Xposurephotos.Com / XPOSUREPHOTOS.COM LN1

Prinsessan Madeleines vårmys med väninnan

Publicerad

Prinsessan Madeleine promenerade på den exklusiva gatan King's Road i ett solig London.

Klädd i en trendig träningsoutfit stannade hon och väninna på "Joe & The Juice" för att juica.

Sol och vårvärme i London fick prinsessan Madeleine med väninna att dra på sig träningskläderna och ge sig ut på promenad.

Sportigt och trendigt klädd i ett par leggings, vadderad väst och träningsskor promenerade vännerna i rask men munter takt på den lyxiga shoppinggatan King's Road i stadsdelen Chelsea i Englands huvudstad London. Med på utflykten var en väninna.

 

LÄS MER: Dyrgripen i Victorias exklusiva vårstil

 

Längs med promenadvägen stannade prinsessan till på den danskbaserade juicebaren "Joe & The Juice" för att släcka törsten i vårvädret. När hon gjort sin beställning kom hon därifrån med en orange dryck som hon stannade till för att dricka.

 

LÄS MER: Madeleine: "Chris får oförtjänt mycket kritik"

 

Prinsessan Madeleine med familj är sedan hösten 2015 bosatta i London då maken och affärsmannen Chris är född och uppvuxen i London.

Trivs i Chelsea

Området kring King's Street i London har på senare år haft stigande fastighetspriser och lokalhyror vilket lett till att mer exklusiva butiker flyttat in. Också de boende domineras till stor del av traditionell engelsk överklass.

I en tidigare intervju med Expressen uppgav prinsessan att hon, Chris och barnen Leonore och Nicolas, trivs väldigt bra med att bo utomlands.

 

LÄS MER: Prinsessan Madeleine skriver på en ny bok

 

– Vi trivs bra i London. Det är klart att vi saknar Sverige. Men London... Det är ju så lätt att åka hem, så det känns inte lika jobbigt. Och barnen tycker jag också trivs bra, sa Madeleine då.

På Facebook kan svenska folket följa med i Madeleines och familjens vardag, som när prins Nicolas hälsade glad lördag tidigare i mars.

– Det är roligt att få dela med sig av glimtar av vårt liv i och med att vi inte bor i Sverige, har Madeleine sagt till Expressen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Kungligt på Facebook. Här får du senaste nytt om kungafamiljen!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag

Kungligt – senaste nytt om kungahusen

Här kan du läsa senaste nytt om de svenska och europeiska kungligheternas tillvaro. Fokus ligger på den svenska kungafamiljen med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia samt småsessorna Estelle och Leonore i spetsen. Men vi bevakar även de andra europeiska kungahusen.