Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessan Madeleines påskhälsning med barnen

Prinsessan Madeleine vid Adriennes dop förra sommaren.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Prinsessan skickar en påskhälsning.

Prinsessan Madeleine önskar en glad påsk från Florida – med en bild på Leonore, Adrienne och Nicolas tillsammans med två kaniner.

”Glad påsk från våra harar”, skriver hon på Instagram.

Vad vill du ha i ditt påskägg?

Med en solig bild på prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas önskar Madeleine en glad påsk till de nästan tvåhundra tusen följarna på Instagram.

De glada barnen sitter tillsammans på en bänk med två vita kaniner, eller om det är påskharar.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill bor med barnen i Florida i USA sedan förra året och bilden lades ut på långfredagskvällen, lokal tid.

https://www.instagram.com/p/BwdLi68nejU/?utm_source=ig_web_copy_link

Prinsessan Madeleine önskar glad påsk

Redan till sommaren kan familjen komma tillbaka Sverige för ett besök när Madeleine lanserar sin barnbok ”Stella och hemligheten”, har Expressen tidigare rapporterat.

Prinsessan tar med sig både Chris och de tre barnen och därefter stannar familjen kvar i Sverige över sommaren.

Minstingen Adrienne, som syns leende mellan storasyskonen, fyllde ett år den nionde mars i år och har redan hunnit tillbringa en hel del tid i Sverige. 

– Prinsessan Madeleine tillbringade en lång tid här i Sverige förra året, med anledningen av nedkomsten. Sedan har prinsessan och hela prinsessfamiljen varit på Öland, som de alltid är under sommarmånaderna, och sen har prinsessan Adrienne också tillsammans med sina syskon och mor och far varit här över jul, sa Margareta Thorgren, informationschef för hovet, tidigare i år.

Prins Alexander firar födelsedag i påsk

Madeleines bild på Instagram var inte den enda från kungafamiljen i påsk. Tidigare på långfredagen lade prins Carl Philip och prinsessan Sofia upp en bedårande bild på födelsedagsbarnet prins Alexander.

”Vår älskade Alexander, stort grattis på din 3-årsdag!”, skrev prinsparet på Instagram.

Prinsens stora dag firades med en intim tillställning tillsammans med familjen.

– Det blir en privat tillställning tillsammans med familj och nära vänner, meddelar Margareta Thorgren, informationschef för hovet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.