Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessan Madeleines nya påskbild på sina döttrar

Prinsessan Madeleine har lagt upp en ny bild på sina döttrar Adrienne och Leonore. Foto: Instagram
Prinsessan Madeleine. Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Prinsessan Madeleines döttrar växer upp. 

Instagram har hon lagt upp en ny bild på prinsessan Leonore och Adrienne.

Systrar”, skriver hon följt av flera hjärtan. 

Prinsessan Madeleine spenderade påsken i Florida i USA. 

På påskafton lade hon ut en solig bild på prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas önskade Madeleine en glad påsk till de nästan tvåhundra tusen följarna på Instagram.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill bor med barnen i Florida i USA sedan förra året och bilden lades ut på långfredagskvällen, lokal tid.

På söndagen lade prinsessan Madeleine ut en ny bild på sina två döttrar, Adrienne och Leonore, från en sandstrand.

Systrar”, skriver prinsessan Madeleine följt av flera hjärtan i inlägget på sitt Instagramkonto.

https://www.instagram.com/p/Bwhil6PHtoQ/

Prinsessan Adrienne fyllde ett år tidigare i år 

Minstingen Adrienne, till vänster i bilden, fyllde ett år den nionde mars i år och har redan hunnit tillbringa en hel del tid i Sverige. 

– Prinsessan Madeleine tillbringade en lång tid här i Sverige förra året, med anledningen av nedkomsten. Sedan har prinsessan och hela prinsessfamiljen varit på Öland, som de alltid är under sommarmånaderna, och sen har prinsessan Adrienne också tillsammans med sina syskon och mor och far varit här över jul, sade Margareta Thorgren, informationschef för hovet, tidigare i år.

Madeleines bild på Instagram var inte den enda från kungafamiljen i påsk. Tidigare på långfredagen lade prins Carl Philip och prinsessan Sofia upp en bedårande bild på födelsedagsbarnet prins Alexander.

Vår älskade Alexander, stort grattis på din 3-årsdag!”, skrev prinsparet på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.