Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill satt tätt intill varandra under firandet av Sveriges nationaldag. Foto: Prinsessan Madeleines Facebook
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill satt tätt intill varandra under firandet av Sveriges nationaldag. Foto: Prinsessan Madeleines Facebook

Prinsessan Madeleines bild med maken Chris

Publicerad

Här sitter prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill tätt tillsammans under det svenska nationaldagsfirandet.

Via Facebook delar prinsessan med sig av bilden på sig och kärleken.

"Min familj och jag hade en så underbar kväll", skriver Madeleine.

På tisdagen, den 6 juni, firades Sveriges nationaldag. Prinsessan Madeleine lämnade som vanligt hemmet i London för att kunna vara med vid firandet i Stockholm. Med sig hade hon maken Chris O'Neill – för första gången på år.

Chris O'Neill har inte varit med vid nationaldagsfirandet de senaste två åren på grund av sitt jobb.

Nu delar prinsessan Madeleine med sig av en bild på sig och maken, från nationaldagsfirandet. På bilden sitter paret tätt tillsammans i kortegen. Prinsessan, som har sina händer på makens ena knä, är klädd i Sverigedräkt och maken i kostym med slips.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine satt mittemot prins Carl Philip och prinsessan Sofia i kortegen, kan det vara så att någon i prinsparet tog kärleksbilden?

https://www.facebook.com/PrincessMadeleineOfSweden/photos/a.196917420445703.49412.196508567153255/983192658484838/?type=3&theater

 

LÄS MER: Madeleines familjeval – stannar kvar i Sverige 

 

Madeleine sätt tillsammans med Chris

"Bild av Chris och mig innan kortegen fördes genom Stockholms gator", skriver prinsessan Madeleine på Facebook.

Intill en annan bild från nationaldagsfirandet, där Chris syns i rad bredvid Madeleine själv, prinsessan Sofia, prins Carl Philip, kungen, drottningen, kronprinsessan Victoria och prins Daniel – med flera – skriver prinsessan Sofia:

"Min familj och jag hade en så underbar kväll, då vi firade Sveriges nationdaldag!"

https://www.facebook.com/PrincessMadeleineOfSweden/photos/a.196917420445703.49412.196508567153255/982733955197375/?type=3&theater

 

LÄS MER: Nya bilderna på Estelle och Oscar 

Stannar i Sverige under sommaren

Prinsessan Madeleine har bestämt sig för att stanna kvar i Sverige och tillbringa de kommande månaderna här. Tanken är att hon ska bo i Stockholm och på Öland tillsammans med familjen över sommaren, enligt Expressens uppgifter.

Prinsessan Madeleine och hennes familj, bestående av just maken och barnen prinsessan Leonore och prins Nicolas, bor i London sen 2015.

En av anledningarna till den låga vistelsen i Sverige är kronprinsessan Victorias 40-årsdag den 14 juli.

Relaterade ämnen
Hannes Lundberg Andersson
Hannes Lundberg Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Kungligt på Facebook. Här får du senaste nytt om kungafamiljen!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag

Kungligt – senaste nytt om kungahusen

Här kan du läsa senaste nytt om de svenska och europeiska kungligheternas tillvaro. Fokus ligger på den svenska kungafamiljen med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia samt småsessorna Estelle och Leonore i spetsen. Men vi bevakar även de andra europeiska kungahusen.