Prinsessan Eugenie och maken firar med ny bild

Så träffades prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank
Foto: TOBY MELVILLE / AP TT NYHETSBYRÅN

Prinsessan Eugenie har delat en tidigare opublicerad bild från bröllopet med Jack Brooksbank, 2018, rapporterar Vanity Fair

Bilden postades i samband med att paret firar treårig bröllopsdag. 

Det nygifta paret syns dansandes tillsammans på mottagningen i The Royal Lodge i Windsor. 

Den brittiska prinsessan Eugenie, 31, och maken Jack Brooksbank, 35, firade sin tredje bröllopsdag med att dela en tidigare opublicerad bild.

Bilden är från bröllopsmottagningen den 12 oktober 2018 och delades på prinsessans officiella Instagram-konto med texten: ”Happy Anniversary my love.. 3 years today!!”. 

Bröllopsfotografen Sandra von Riekhoff tog bilden som visar det nygifta paret under en dans omfamna varandra. Prinsessan kikar över makens axel och tittar rakt in i kameralinsen med ett brett leende.

https://www.instagram.com/p/CU7v34XIP1X/?utm_source=ig_embed

Bröllopsmottagningen ägde rum i Eugenies pappa prins Andrew och Sarah Fergusons hem The Royal Lodge i Windsor och har beskrivits som en fartfylld fest, av Vanity Fair. 

Prinsessans ombyte: ”Utstickande bröllopsklänning”

Vid ceremonin i St. George-kyrkan bar prinsessan av York en otraditionell klänning med långt släp och V-ringning, designad av Peter Pilotto. Men den som syns på bilden är hennes ombyte innan mottagningen. 

Hon valde att byta till en gammelrosa klänning designad av hennes vän Zac Posen.  

Bröllopsfotografen Riekhoff delade också ett annat foto från den stora dagen, föreställande Eugenie som kliver in i bilen som tog henne till ceremonin.

https://www.instagram.com/p/CU72MHYsOVS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Parets tredje bröllopsdag är den första som firas tillsammans med deras son August Brooksbank, som föddes i februari. 

Prinsessans bröllopsklänning går emot traditionen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.