Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessan Estelle på cykeltur i bomberjacka

Bus-sessa<br>Prinsessan Estelle är tuff i en blekrosa jacka med dragkedjor på Hovets nya bilder.Foto: Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se
Svensk design<br>Estelle, 3, bär en blekrosa jacka från det svenska märket <a href="http://www.idigdenim.se">I dig Denim</a>. Jackan kommer från märkets höstkollektion 2014.Foto: Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se
Prinsessa med bus i blicken<br>Estelle i praktiska plagg. Manchesterbyxor i blekrosa, jacka och tuffa sneakers.Foto: Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se
Luke Jacket Pink från I dig Denim. Jackan är från höstvinterkollektionen 2014 och kostade 899 kronor. Nu finns den på rea för 449,50.Foto: I dig denim
Budgetalternativ<br>Jacka från <a href="http://www.kappahl.com/sv-SE/kappahl/kids/alla-barnplagg/795633/"><strong>KappAhl</strong></a>, 299 kronor.
Quiltad jacka från <a href="http://www.hm.com/se/product/87322?article=87322-A">H&amp;M</a>, 199 kronor.

Prinsessan Estelle njuter av våren från cykelsadeln.

Iklädd tuff rosa bomberjacka och manchesterbyxor tar prinsessan en cykeltur i omgivningarna kring Haga slott i Solna utanför Stockholm.

Se den fina vårhälsningen från Hagas minsting.

I dig Denim

Är ett göteborgsbaserat företag som grundades 2009 av designern Hanna Clavegård. I dag finns märket i 23 länder över hela världen. Bland annat på NK i Stockholm och på Barneys i New York.

Enligt Clavegård hittar man inspiration från den svenska västkusten - havet, stenarna och himlen.

Vitsippor och den första cykelturen är något vi ser framemot efter den långa vintern. och båda har prinsessan Estelle, 3, tagit del av under våren på Haga slott.

I en vårhälsning som publicerades på Kungahusets hemsida syns prinsessan Estelle på ett foto med en bukett vitsippor i handen. På den andra bilden cyklar en leende prinsessa intill grusgången vid Haga slott i Solna.

"När vitsipporna blommar och man får ta fram cykeln, då vet man att det är vår. Vårhälsningar från Haga", skriver Hovet på Facebook.

Estelle i svenska kläder

Estelle är på bilderna klädd i en ljusrosa så kallad bomberjacka från det svenska märket I dig denim och manchesterbyxor i matchande färg. Jackan, som är från I dig denims höstkollektion, finns nu på rea för 449,50 kronor. På fötterna har prinsessan ett par vita sneakers och givetvis har hon cykelhjälm på huvudet.

Cykeln är en röd Monark som utrustats med stödhjul, ringklocka och en liten cykelkorg.

Prinsessan Estelle ser ut att njuta av våren i fulla drag på de fina bilderna som fotograferats av Kate Gabor.

Missade du Estelles fina julhälsning? Här är den i repris!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.