Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Prinsessan Estelle bar vit kunglig lyxkappa

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Prinsessan Estelle fick liksom mamma kronprinsessan också bära håraccessoar men istället för hatt satt så klart en rosett från Livly i Estelles hår.
Foto: Claudio Bresciani / Tt / Epa / Tt
Estelle var vid lysningen klädd i kappa och klänning från kungliga favoritmärket Marie-Chantal.
Foto: Robert Eklund
Prinsessan Estelle såg ut att trivas finfint mellan mamma och pappa under lysningen mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist.
Foto: David Sica
Den vita kappan med liten rosett, Marie Chantal, 3 199 kronor. Kappan heter Jaquard Coat och finns i storlekar för barn upp till 12 år. I Sverige kan jackan köpas i butiken By Engberg som även har webbshop.
Under kappan bar Estelle den här fina klänningen, också den från märket Marie-Chantal.
Prinsessan Leonore bar också liten rosett i håret och matchade mamma prinsessan Madeleine, klädd i benvit kappa och klänning, med likadan kappa som kusin Estelle.
Foto: David Sica
Leonore bar sina guldskor och vita strumpbyxor under sin Marie-Chantal-kappa. Prinsessan Madeleine i hatt från Philip Treacy.
Foto: David Sica
1 / 8

Prinsessan Estelle gick på morbror prins Carl Philips och Sofia Hellqvists lysning i prinsessplagg.

Estelles kappa och klänning är nämligen från märket Marie-Chantal, skapat av en prinsessa av Grekland.

Och ytterligare en gäst gjorde som Estelle - se här!

Lysningen för Sofia Hellqvist och prins Carl Philip var ett litet genrep inför det stundande bröllopet den 13 juni. För nästan samtliga familjemedlemmar var på plats både i Slottskyrkan och vid lysningsmottagningen i Kungliga slottet under söndagen.

Förutom föräldrar och syskon med respektive var givetvis prinsessorna Estelle och Leonore där.

Estelle i puffärm

Estelle var klädd i en gammelrosa jacquard-klänning med liten puffärm från märket Marie-Chantal, vilket grundades 2001 av grekiska prinsessan med samma namn.

En Livly-rosett i liknande nyans prydde den lilla prinsessans hår och i kyrkan höll Estelle värmen i en jacquard-kappa med trekvartsärm och liten rosett i midjan, också den från Marie-Chantal.

Prinsessan Leonore bar också en Marie-Chantal-kappa och förgyllde tillställningen med sina söta guldskor.

Sofia blir prinsessa

De båda yngsta prinsessorna var alltså klädda i ljusa vårfina plagg vilket också vår blivande prinsessa, Sofia Hellqvist, var. Vid lysningen offentliggjordes nämligen att Sofia får titeln prinsessa och hon blir också hertiginna av Värmland när hon gifter sig med prins Carl Philip.

Sofia var för dagen klädd i ljus dräkt, Kurt Geiger-pumps och en clutch från Bottega Veneta.

Vi ser nu framemot klädfesten som stundar den 13 juni.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.