Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Prins William och Kates hemliga hus avslöjat

Ur arkivet: Prins William och hertiginnan Catherine visar upp nyfödda prinsessan.
Prins William och hertiginnan Catherine.
Foto: JANE BARLOW-PA/POOL SUPPLIED BY / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Foto: ROTA / TT NYHETSBYRÅN

Prins Williams och hertiginnan Kates har ett hemligt sommarhus, skriver The Sun.

De huserar inte bara på Kensington Palace och Anmer Hall, utan har även ett tredje, mindre känt, hus – i Skottland. 

Huset ska ha varit en present från drottning Elizabeths mamma, prins Williams bortgångna gammelfarmor, rapporterar CambridgeshireLive.   

Det kungliga paret prins William och Kate, hertiginna av Cambridge, har sen tidigare två kända hem. Dessa består av dels Anmer Hall som ligger i Norfolk, England samt Kensington Palace i London.

Nu avslöjar The Sun parets tredje, tidigare okända hus. Den tredje bostaden består av en stuga med tre rum i Skottland vid Balmoral Castle, som är drottning Elizabeths privata palats. Stugan är och har varit undangömd och tros av den kungliga familjen ha använts som en privat tillflyktsort. 

– Sommarsemestrar på Anmer är det perfekta sättet för Kate och William att slappna av, säger Katie Nicholl, kunglig författare, till The Sun.  

Present från drottning Elizabeths mamma

Stugan ska ha varit en present till prins William från hans bortgångna gammelfarmor, drottning Elizabeths mamma, strax innan hon gick bort år 2002.  

Den hemliga bostaden har använts flitigt vid besök hos palatset, som består av totalt 150 byggnader, vilket anses vara ett utvecklat intresse hos det kungliga paret.

– Medan vi tidigare har sett paret njuta av överdrivet lyxiga skidsemestrar eller besöka soligare klimat, har de övergått till ett mer traditionellt kungligt tillvägagångssätt och tillbringat sin tid i kungliga residens i Storbritannien i stället, säger Katie Nicholl till The Sun.

LÄS MER: 

LÄS MER: Kate och Williams hämnd på BBC för dokumentären 

LÄS MER: William och Kate kopierar Dianas uppfostringsknep 


SE ÄVEN:

Prins Williams reaktion på BBC-intervjun

Ur arkivet: Här svarar prins William på BBC-intervjun med prinsessan Diana

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.