Prins William och Kates strikta regler för barnen

Prins William tillsammans med barnen George, 8, Charlotte, 6 och Louis, 3.
Foto: MEGA CHANNEL / MEGA/IBL
Prins William och Kate Middleton.
Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA

Kate och prins William uppfostrar tillsammans sina tre barn. Och när konflikter uppstår i kan det lätt bli en del skrik, men det är inte något som tillåts i familjen, uppger en källa för The Sun

Tillsammans har hertiginnan Kate och prins William de tre barnen, George, 8, Charlotte, 6 och Louis, 3. Man är angelägna om att ge barnen en sådan normal uppfostran som möjligt.

Trots att de har barnflickan Maria Borrallo som hjälper paret att ta hand om barnen så lämnar och hämtar prinsparet ofta själva barnen på skola och förskola och de gör ofta aktiviteter tillsammans som att baka eller leka i trädgården.

Men som i alla familjer kan det ibland uppstå bråk eller konflikter och Kate och William kan vara stränga när det behövs och de har framför allt en regel som följs, skriver The Sun.

”Höga skrik accepteras inte”

En källa uppger för tidningen att skrika en massa inte är något som accepteras.

”Att skrika för mycket är absolut över gränsen och varje antydan till det hanterar man genom att ta barnet från situationen och gå i väg enskilt. Man sätter sig och pratar igenom det hela i lugn och ro och Kate eller William skriker aldrig på barnen”, säger källan. 

Tidningen skriver också att Kate är något strängare än William i deras uppfostran av barnen.

”Militär operation” 

Barnflickan Borrallo är även rätt strikt, enligt källan, men hon tar alla beslut i samråd med hertigparet. 

– Det är en militär operation men du skulle aldrig tro det eftersom de jobbar extremt hårt på att barnens uppfostran ska verka avslappnad och lyckad, säger källan. 

De tre barnen hyllas ofta för hur duktigt de uppför sig i offentliga sammanhang, skriver tidningen. 

Prins William har tidigare sagt att det kan vara besvärligt vid middagsbordet ibland och att barnens uppförande under middagar ”beror på vad som finns på bordet”. 

Hur uppfostrar du dina barn?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.