Prins Harrys speciella band till dottern Lilibet

Dottern Lilibet Diana Mountbatten-Windsor föddes på fredag förmiddag
Harry och Meghan trivs med livet som tvåbarnsföräldrar. Särskilt Harry, som enligt uppgifter är magisk med barnen.
Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Prins Harry älskar att läsa sagor och vagga dottern Lilibet till sömns, enligt uppgifter till US Weekly.
Foto: MATT DUNHAM / AP TT NYHETSBYRÅN
Ännu har inga bilder på dottern Lilibet publicerats. Här syns prinsparet med sonen Archie, född 2019.
Foto: HENK KRUGER / AP TT NYHETSBYRÅN

Prins Harry och Meghan, hertigen och hertiginnan av Sussex, blir bara lyckligare för varje dag sedan familjen utökades till fyra med dottern Lilibet.

”Det är paradiset för Harry”, säger en källa om prinsen, enligt sajten Marie Claire.

Prins Harry har nu varit tvåbarnspappa i fyra månader – sedan juni i år – och verkar trivas som fisken i vattnet i sin nya roll. 

Dottern Lilibet, lillasyster till Archie som föddes 2019, kom den 4 juni och beskrevs då av prins Harry och hertiginnan Meghan av Sussex som ”mer än vi någonsin kunnat önska”. 

”Väldigt omtänksam”

Enligt källor till US Weekly är prins Harry en väldigt omtänksam pappa och magisk med dottern. ”Han avgudar Lili och älskar att läsa godnattsagor och vagga henne till sömns” säger källan. Och för hertigparet blir livet i den utökade familjen bara bättre och lyckligare för varje dag, enligt samma källa. 

Lilibet ”Lili” Diana Mountbatten-Windsor, som fått sina namn efter sin gammelfarmor drottning Elizabeth, av den närmsta familjen kallad Lilibet, och sin framlidna farmor prinsessan Diana, har ännu inte träffat den övriga familjen i det brittiska hovet annat än över Zoom.

Prinsens första ord om dottern

I juli, några veckor efter dotterns födsel, avslöjade prinsen några detaljer om Lilibet till Ed Sheeran i samband med en galatillställning han besökte i Storbritannien. Till artisten sa prinsen att dottern verkade vara stillsam och glad, men att det nya livet med två barn definitivt var ”ett trixande”.

Prins Harry och hertiginnan Meghan flyttade till USA i början av 2020 i samband med att de frånsade sig sina kungliga plikter, och bor nu i Kalifornien med barnen.

Dottern har fått sitt namn efter sin gammelfarmor drottning Elisabeth, som brukar kallas Lilibet i familjen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.