Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prins Harrys lycka efter sin livsändring med Meghan

Karin Lennmor om historiska beskedet tidigare i år.
Prins Harry är ”mycket lyckligare” efter beslutet att ta ett kliv tillbaka från kungahuset och flytta från Storbritannien. Foto: MATT DUNHAM / AP TT NYHETSBYRÅN
Prinsparets nya lyxvilla. Foto: STELLA PICTURES IMP FEATURES

Det har gått över en månad sedan Meghan och prins Harry meddelade att de tar ett steg tillbaka från brittiska kungahuset.

I stället ska de spendera närmsta framtiden i Kanada – och en källa uppger för Us Weekly att prinsen numera är ”mycket lyckligare”. 

– Han känner sig mycket mer avslappnad, säger personen.

I en lyxvilla värd över 130 miljoner kronor kommer prins Harry och hertiginnan Meghan spendera sin närmsta framtid.

Prinsparet har valt att flytta till Kanada – efter beskedet att de tar ett steg tillbaka från brittiska kungahuset. Paret avsäger sig samtidigt apanaget. 

En nära vän till Meghan har tidigare uppgett att hon ”inte ångrar någonting” – och nu uppger en källa för Us Weekly att beslutet haft positiv inverkan på prins Harry.

– Han är mycket lyckligare nu och känner sig mycket mer avslappnad. Hittills ångrar han inte flytten. 

Spenderar mycket tid med varandra

En viktig faktor till prinsens nya lycka uppges vara det faktum att de lämnar Storbritannien och den brittiska pressen. Personen säger att prinsens ”högsta prioritet” har varit att skydda Meghan och sin ettåriga son. 

Den nära vännen till Meghan har berättat om hur paret har spenderat mycket tid med varandra och lagt mycket fokus på den nyfödda sonen. 

Enligt Daily Mail bor prinsparet nu i den grandiosa villan Mille Fleurs. Herrgården är 1060 kvadratmeter stort och erbjuder fem sovrum och åtta badrum. Skulle paret vilja bjuda in gäster finns även ett 218 kvadratmeter stort gästhus med ytterligare tre sovrum och två badrum.

Kallas tillbaka av drottningen

Inom ett par veckor ska emellertid prinsparet återvända till Storbritannien – efter att ha blivit återkallade av drottningen. 

Meghan och Harry ska då närvara firandet av Samväldesdagen. Enligt The Times förmodas det bli parets sista offentliga uppdrag som medlemmar av det brittiska kungahuset. 

Samväldesdagen hålls den andra måndagen i mars varje år, och representanter från de 53 medlemsländerna deltar.

Meghan och Harry är nu tillbaka i Kanada efter att ha rest till Miami där de besökte en konferens organiserad av investmentbanken JP Morgan i Miami, Florida. 

Prins Harry pratade bland annat om sin psykiska ohälsa och det trauma han fick som barn när hans mamma, prinsessan Diana, dog i en bilkrasch i Paris. 

23-åriga Urmi säljer sin kropp för 45 kronor på ”Bordell-ön”

Unga kvinnor tvingas till ett liv i exil • Tanzanela, 25: ”Härifrån tar sig ingen ut”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.