Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prins Harry: Min fru behöver ett jobb

Efter prins Harrys och Meghans chockbesked - kungafamiljen ska ha möte
Det var i juli förra året som prins Harry och hertiginnan Meghan närvarade vid premiären av nyproduktionen ”Lejonkungen”. Foto: JUSTIN NG/RETNA/AVALON.RED / STELLA PICTURES/JUSTIN NG/RETNA/AVALON.RED
Det kundliga paret sågs skratta tillsammans med världskändisar som Beyoncé, Jay-Z och Elton John. Foto: STELLA PICTURES/AVALON.RED B68

I går skrev hertiginnan Meghan på ett avtal med Disney i utbyte mot en generös välgörenhetsdonation. 

Nu sprids en video på internationella medier där prins Harry till synes försöker övertala underhållningsjättens vd, Bob Iger, om Meghans talang för dubbning.

– Hon är väldigt intresserad, säger prinsen i videon från i somras och nickar mot sin fru, rapporterar Daily Mail

Det var på röda mattan under premiären för ”Lejonkungen” som prins Harry och Meghan större ihop med Hollywood-mogulen Bob Iger. 

Iger har gjort sig känd för världen som vd för underhållningsemperiet Walt Disney. Ett fan i publiken lyckades fånga samtalet med prinsen och Iger på film och deras korta samtal sprids nu i brittiska medier. 

Här syns prins Harry stå och viska med Dinseys vd Bob Iger. Foto: STELLA PICTURES/AVALON.RED B68

 – Vet du att hon dubbar?, säger prins Harry och syftar till Meghan som till synes glatt ovetande står och pratar med Beyoncé, som även gör rösten till karaktären ”Nala”. 

Iger gör ingen stor scen över kunskapen om den före detta skådespelerskan men säger ändå artigt att han inte visste att hertiginnan var intresserad av att dubba barnfilm. 

– Du verkar förvånad. Hon är väldigt intresserad, säger prinsen enligt Daily Mail

”Det är bara att mejla” 

Kanske är det inte så konstigt om Iger blev förvånad över prinsens närmande då det brittiska paret vid tidpunkten för premiären, i juli förra året, ännu inte hade valt att ta ett steg tillbaka från sina kungliga titlar. 

Prinsen och hertiginnan närvarade vid premiären för att samla in pengar till Harrys välgörenhetsprojekt i Afrika där han hjälper utrotningshotade djur. 

Hertiginnan Meghan stod och pratade med Beyoncé medan prins Harry ägnade sig åt att försöka skaffa ett jobb åt sin fru. Foto: POOL / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

Men, ingen skugga ska falla på prinsen – som enligt Daily Mail lyckades fånga underhållningsjättens uppmärksamhet. 

– Vi skulle älska att pröva det, säger Iger innan han vänder sig leende mot hertiginnan och fortsätter: 

– Det är bara att mejla mig. 

Skrev på miljonkontrakt

Så i går blev det officiellt. Den snart inflyttade Kanadabon Meghan har skrivit på ett miljonavtal med Disney och strax innan jul gjorde hon sin första dubbning. 

Enligt Daily Mail ska avtalet vara på 10.7 miljoner pund – pengar som alla ska gå till prins Harrys välgörenhet. 

Tidningen skriver även att vänner till Meghan uppgett att hon ännu inte är redo att återigen ställa sig framför kameran men säger att hon hoppas på att få regissera film i framtiden. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.