Prins George, 7, hejade fram England till segern

Prins Harry och William kritiserar kanalen efter skandalintervjun
Prins George såg Englands match med pappa William och mamma Kate.
Foto: JOHN SIBLEY / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
David Beckham, 46, närvarade på Englands EM-match mot Tyskland.
Foto: JUSTIN TALLIS / AP TT NYHETSBYRÅN

Prins George, 7, hejade fram England till seger i fotbolls-EM.

Den brittiske prinsen satt på läktaren tillsammans med föräldrarna prins William och Kate Middleton, rapporterar Daily Mail.

England hade en storslagen kväll på Wembley i London.

Med två mål mot noll lyckades engelsmännen besegra Tyskland i åttondelsfinalen i fotbolls-EM.

På läktaren satt hertigparet från Cambridge, William och Kate, båda 39, och njöt av tillställningen i sällskap med äldste sonen George, 7, skriver Daily Mail. 

Att få se England spela fotboll är en stor sak för sjuårige George som lär vara en lika entusiastisk fotbollsälskare som sin pappa prins William. 

Pratade med Beckhamn

Bilderna från matchen visade en överväldigad prins som stod upp när de engelska spelarna sjöng nationalsången ”God save the queen”, en sång som handlar om Georges gammelfarmor – drotting Elizabeth. Han såg också en aningen blyg ut eftersom alla tv-kameror riktades mot honom emellanåt under matchen. 

Far och son bar också för kvällen två likadana kostymer med randiga slipsar i de brittiska färgerna. 

Det var första gången som prins George fick gå på en landskamp i fotboll. Föräldrarna, prins William och Kate Middleton, tar sällan med honom och hans två yngre syskon, systern prinssessan Charlotte, 6, brodern prins Louis, 3, på offentliga tillställningar.

George sågs också prata med den förre fotbollsstjärnan David Beckham, 46, som även satt i publiken och var klädd i en liknande kostym och slips som George och William.

Se kungliga syskonens gulliga djurfrågor till TV-profilen 

Prins George, Prinsessan Charlotte och Prins Louis ställer frågor till David Attenborough

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.