Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prins Daniel avslöjar – fina kärleksfirandet med Victoria

Prins Daniel deltar i Victoriagolfen på Öland.Foto: ALEX LJUNGDAHL
På plats under dagen fanns bland annat Peter "Foppa" Forsberg.Foto: ALEX LJUNGDAHL
Foto: ALEX LJUNGDAHL
Foto: ALEX LJUNGDAHL
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

I morgon är det kronprinsessan Victorias födelsedag som firas traditionellt vis på Solliden. Till Expressen avslöjar prins Daniel sina kärleksfulla planer:

– Det blir tårta och sång inför i morgon, säger han.  

Kronprinsessan Victorias födelsedag firas i morgon traditionsenligt på Öland med hälsningar, hurrarrop och sång på Solliden och konsert på Borgholm under Victoriadagen.  

Prins Daniel tillbringande precis som i fjol dagen innan genom att spela golf tillsammans med kompisen och tidigare hockeyproffset Peter ”Foppa” Forsberg. I ett somrigt Öland fick prins Daniel äran att slå ut första hålet på Victoriagolfen. 

”Tårta och sång”

Efter tävlingen fick Expressen en pratstund med prinsen om hur han kommer att fira sin fru. 

– Det blir tårta och sång inför i morgon. 

Till Victorias stora glädje har hela kungafamiljen redan samlats på Solliden, familjens sommarparadis. Prins Daniel har också höga förhoppningar inför morgondagens festligheter: 

– Det ser vi fram emot!, säger han. 

Förutom prins Daniels kärleksgest med tårta och sång har kronprinsessan mycket att se fram emot under sin dag. Victoriadagen firas för fyrtionde gången men väntas löpa precis som vanligt. Klockan 14 tar Victoria tillsammans med kungen och drottningen emot besökare och folkets födelsedagshälsningar på Solliden. Senare, under kvällens konsert, kommer artister som European Song Contest-vinnaren Alexander Rybak och musikartisten Peter Jöback att hylla Victoria. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.