Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pappan: ”Kommer aldrig att få se Meghan igen”

Meghans pappa Thomas Markle uppges vara förkrossad och känner sig utfryst av det brittiska kungahuset.Foto: GOOD MORNING BRITAIN / STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Meghan och prins Harry.Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN

Thomas Markle missade sin dotter Meghans bröllop och kunde inte vara den som ledde henne till altaret.

Nu fruktar han att han aldrig kommer att få återse sin dotter.

– Det var länge sedan jag pratade Meghan och Harry, ska han ha sagt enligt källor till Express.  

Man skulle kunna påstå att Meghan, numera hertiginnan av Sussex har gift in sig i en familj fylld av intriger. Dock saknas det inte heller kontroverser i relationen till hennes syskon och pappa. 

Thomas Markle, 73, iscensatte i maj en intervju med pressen innan dotterns kungliga bröllop, ett bröllop han senare inte deltog på. Senare klampade han i klaveret då han i en intervju med Good Morning Britain avslöjade prins Harrys privata åsikter i Brexitfrågan. Ytterligare en skandal uppstod då han i en intervju med TMZ kritiserade drottning Elizabeths beslut att träffa president Donald Trump innan hennes kungliga höghet träffat honom.

 

LÄS MER: Meghans tystnad mot pappan – efter orden i tv  

 

Det brittiska kungahuset tycks nu ha tröttnat på Thomas Markles felsteg och relationen mellan far och dotter uppges vara frostig.

Prins Harry och Meghan vid bröllopet.Foto: BEN BIRCHHALL / AP TT NYHETSBYRÅN

”Har ingen aning”

Källor till Express uppger att Thomas Markle är förkrossad och känner sig utfryst av det brittiska kungahuset. 

– Jag kommer aldrig att få se Meghan igen, påstås Thomas Markle ha sagt. 

Han ska inte heller ha pratat med varken Meghan eller Harry på ett bra tag och till vänner ska han sagt att de inte vill ha någonting med honom att göra.

– Han har absolut ingen aning om varför han har uteslutits, säger en källa till Express. 

I maj gick Samantha Markle ut och öppet pikade sin halvsyster Meghan. Varken Samantha Markle eller brodern Thomas Markle Jr var inbjudna på Meghan och prins Harrys bröllop.

Meghan.Foto: ROBERT PERRY / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.