Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Okända bilden på Meghan förbluffar

Intervju med Meghans halvsyster
Meghan Markle 1997.Foto: Okänd
Hertiginnan av Sussex 2019.Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN

Vart den då 16-åriga Meghan Markle tog vägen har vi koll på.

Frågan är var Luis Segura håller hus? Luis – vem...?

Han var hertiginnans pojkvän för 22 år sedan och nu har en oväntad bild från deras förflutna dragits fram i ljuset.

https://www.instagram.com/p/B551DffB3d2/

Instagrambilden har fått världen att ställa sig frågan: Åldras hertiginnan Meghan överhuvudtaget? Ja, det är bara att titta på bilderna – det är samma person, men visst är det svårt att ta in att det gått 22 år mellan när de togs.

Bilden från juldansen på high school 1997 visar en 16-årig Meghan tillsammans med sin dåvarande pojkvän, Luis Segura, framför en rejält dekorerad julgran.

Det gick bra för den nu 38-åriga hertiginnan. En strålande skådespelarkarriär med serien ”Suits”, och sedan en prins och halva kungariket.

Luis Segura – det gör han nu

I boken ”Meghan: A Hollywood Princess” skriver författaren Andrew Morton att Luis Segura var Meghans första riktiga pojkvän. De var ett par i två år och blev tillsammans efter att Seguras syster, Maria, parat ihop dem.

”Meghan lärde känna familjen Segura väl, inklusive Luis yngre bror Danny som spelade Creon i Oedipus Rex och som alltid poängterar att det var Meghan – som då var 16 – som uppmuntrade honom att stå på scenen.”, skriver Morton i boken som publicerades 2018.

I The Sun uttalar sig Ilise Faye, som var Meghans lärare fram till 13-årsåldern: ”Skolan och att lära sig saker var viktiga för henne, och hon hade dessutom en bra röst”.

Vad hände då med expojkvännen? Enligt uppgifter så är Luis Segura numera en framgångsrik mäklare. Han har tidigare beskrivit Meghan som ”gullig och rolig”.

Men om han åldrats lika tidlöst som Meghan vet vi inte.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.